Twenthe pakt punt in vermakelijk duel tegen koploper

Twenthe heeft gisteren een punt gepakt in het duel tegen koploper UDI. Het elftal van trainer Hans Dirksen speelde in een aantrekkelijk en doelpuntrijke wedstrijd met 3-3 gelijk. Wouter Leusink zette Twenthe na ongeveer 25 minuten op voorsprong. Niet veel later schoot UDI de gelijkmaker al binnen: 1-1. Vlak voor rust maakte Koen Morsink hands in eigen strafschopgebied. Dit resulteerde in een strafschop voor UDI: 1-2. Hierdoor ging Twenthe met een achterstand de rust in. De Tricolores begonnen sterk aan de tweede helft. Het maakte in de 50e minuut al de gelijkmaker via Jeffrey Asbroek na goed voorbereidend werk van Stijn Jeurlink. Twenthe kon dit niet vasthouden. Halverwege de tweede helft kwamen de Enschedeërs namelijk opnieuw op voorsprong: 2-3. Ondanks de achterstand bleef Twenthe druk houden. In de laatste minuut werd het 3-3 door een treffer van A-junior Luuk Freriksen. Hij kopte een voorzet binnen na een voortreffelijke actie van Jeffrey Asbroek. In de laatste seconden kreeg Wouter Leusink nog een dot van een kans om voor drie punten te zorgen, maar hij verzaakte in een één op één duel met de Enschedese doelman. In een uiterst vermakelijke middag bleef het dus bij een gelijkspel waar trainer Hans Dirksen na afloop tevreden mee was. Volgende week speelt Twenthe opnieuw thuis, dan wacht de wedstrijd tegen Sportclub Markelo.

Bericht geplaatst op maandag 2 maart 2020 om 10:21u02-03-2020 @ 10:21u | Link