Twenthe 1 fors onderuit op eigen veld

Ons eerste elftal heeft de ruime overwinning op Vosta geen goed vervolg kunnen geven. Op eigen veld moest een ruime nederlaag incasseren. Enschedese Boys was met liefst 5-0 te sterk. Met rust keek de ploeg van Michiel Mensink tegen een minimale achterstand aan (0-1). Na het wegzenden van Robin Gerritsen konden de Enschedeërs in de tweede helft weglopen naar grote overwinning. Ook ons eerste elftal creëerde een aantal goede kansen maar het net werd niet gevonden. Twenthe bevindt zich op dit moment op de zevende plek in de vierde klasse B en heeft volgende week, op bezoek bij Barbaros, een overwinning nodig om de aansluiting met de middenmoot te behouden.

Bericht geplaatst op dinsdag 28 oktober 2014 om 16:46u28-10-2014 @ 16:46u | Link