Sterk verdedigd

Twenthe E1 won vandaag met 2-1 van BWO. Het was een zware pot voor de jongens. Twenthe E1 leunde vanavond sterk op de verdediging. In de eerste helft was alleen BWO in staat om kansen te creëren. De verdediging met aanvoerder Jikke Horselenberg, Pim Hofmeier, Stijn Slag, Rens van Straaten en keeper Joren van Sermond kreeg aanval na aanval te verwerken. Twenthe E1 kreeg zelf maar één kans en scoorde die ook nog. Het voetbal cliché in optima forma. Jorn Gelen (zie foto) maakte uit een moeilijke hoek de 1-0.

De tweede helft ging het op en neer, maar het was toch vooral BWO die het betere van het spel had. Een doelpunt bleef niet lang uit. 1-1. Twenthe E1 bleef achterin de aanvallen van BWO onschadelijk maken en kreeg voorin zowaar kansen. Joep Vrielink en Nick Peters werden op het laatste moment gestopt door de verdedigers en keeper van BWO. Met nog tien minuten op de klok scoorde Jorn Gelen opnieuw. Benjamin Wolf veroverde voor de zoveelste keer de bal op het middenveld en schoot van afstand. De keeper van BWO dook de bal uit de hoek, maar de bal kwam voor de voeten van Jorn. Met zulke kansen weet Jorn wel raad. 2-1.

Twenthe E1 doet goede zaken in de Hoofdklasse en kan volop gaan genieten van de vakantie. De komende twee weken heeft Twenthe E1 namelijk vrij.

Bericht geplaatst op woensdag 18 februari 2015 om 22:50u18-02-2015 @ 22:50u | Link