Pim kopt Twenthe E1 langszij!

Twenthe E1 ging vandaag op bezoek bij Oranje Nassau E1 en speelde gelijk met 3-3. Twenthe E1 blijft daarmee nipt ongeslagen in de Hoofdklasse. De eerste helft stond Twenthe voortdurend onder druk. Keer op keer werd de sterke spits van Oranje Nassau aangespeeld. Oranje Nassau benutte haar kansen. Door de werklust van Stijn Slag en Jikke Horselenberg bleef Twenthe in de race en werden veel kansen van Oranje Nassau onschadelijk gemaakt. Met de rust stond Oranje Nassau dik verdiend voor met 3-0.

Na de rust kreeg Twenthe meer grip op de wedstrijd en begonnen ze met een inhaalrace. De jongens gooiden de kont er in en begonnen duels te winnen. Na de 3-2 bleef Twenthe aandringen en kopte Pim Hofmeijer de 3-3 binnen. Twenthe E1 had de smaak te pakken en kreeg nog volop kansen om de overwinning te pakken, maar dat lukte niet. Uiteindelijk was iedereen blij met een gelijkspel.

Bericht geplaatst op zondag 8 maart 2015 om 18:25u08-03-2015 @ 18:25u | Link