Voorbij voordat het begon

Twenthe D1 verloor vandaag de competitiewedstrijd van SVZW D1 met 3-0. Twenthe D1 stond binnen 10 minuten achter met 2-0. Vanaf dat moment liep Twenthe D1 achter de feiten aan. Het eerste kwartier speelde SVZW vooral op de helft van Twenthe. In het tweede kwartier was het andersom. In dat kwartier speelt Twenthe D1 zoals het wil te spelen. De bal rond laten gaan en veel beweging zonder bal. De jongens creëerden daardoor acht grote kansen, die niet werden omgezet in doelpunten. Tot verbazing van het aanwezige publiek.

De tweede helft werd SVZW fysieker in de duels en verstoorde het goede spel van Twenthe. Beide teams hielden elkaar op het middenveld in evenwicht. Beide teams kregen allebei nog één grote kans. Twenthe scoorde niet en schoot van dichtbij over het doel, maar SVZW scoorde wel uit een vrijetrap. Weliswaar direct uit een indirecte vrijetrap, maar daar viel bij Twenthe niemand meer over.

Volg Twenthe D1 op Facebook en bekijk alle actiefoto’s van de wedstrijd:

Bericht geplaatst op zondag 27 september 2015 om 23:22u27-09-2015 @ 23:22u | Link