Twenthe wint derby

Ons eerste elftal heeft ook haar tweede bekerduel weten te winnen. Dinsdagavond werd er met 5-3 gewonnen van rivaal GFC. Wederom werd er liefst vijf keer gescoord.

De ploeg van Michiel Mensink begon onzorgvuldig aan de wedstrijd, waardoor GFC met haar felheid de openingstreffer kon binnenschieten. Mark Nijland wist uiteindelijk de 1-1 te maken, maar weer kwam GFC langszij en bepaalden de ruststand op 1-2.

De tweede helft werd qua spel een replica van de eerste helft. Toch wist Jeffrey Asbroek de 2-2 binnen te schieten. Niet veel later deed GFC wat terug; 2-3.

Twenthe zet aan en maakt via Roy Vrielink de gelijkmaker. Vrielink die enige tijd niet wist te scoren, schoot de bal knap van afstand binnen en liet keeper Dennis Vorkink het na kijken.

Uiteindelijk kwam de felheid GFC duur te staan. Bjorn Nattrop, in de rust ingevallen, kreeg zijn tweede gele kaart. Hierdoor kon Twenthe in de laatste minuten de wedstrijd naar haar hand zetten. Jeffrey Asbroek scoort in de 85e minuut de 4-3 binnen. Lars Willemsen deed hier nog een schepje bovenop door binnen te tikken na goed voorbereidend werk van Man of the Match Simon Hevink; 5-3. Door deze overwinning is Twenthe verzekerd van de volgende ronde in het bekertoernooi.

Aanstaande zondag staat de uitwedstrijd tegen Diepenheim op het programma, die verrassend wisten te winnen van Reunie.

Bericht geplaatst op donderdag 25 augustus 2016 om 11:47u25-08-2016 @ 11:47u | Link