Dames 1 start het seizoen goed!

Dames 1 won afgelopen dinsdag haar tweede bekerwedstrijd met 4-2 van Saasveldia. De eerste bekerwedstijd werd in Enter gelijk gespeeld met 4-4 en een overwinning was dus nodig om mee te blijven doen in de strijd om de beker.

In de eerste helft, na vijf minuten, werd Twenthe wakker geschud door het eerste doelpunt van Saasveldia. De bal werd in de kruising gejaagd door de spits van Saasveldia. Twenthe herstelde zich goed en maakte gelijk. Twenthe bleef kansen creëren en kwam verdiend op voorsprong. Vervolgens ging Twenthe slap in de duels en wist Saasveldia nog voor rust gelijk te maken. In de tweede helft maakten de dames aan alle twijfels een einde door twee keer te scoren.

Dames 1 is ambitieus en wil dit seizoen bij de eerste drie in de competitie eindigen. Gezien de combinatie van oudere speelsters (kampioenen van twee seizoenen terug) en jongere speelsters (uit de A-selectie) zou dat moeten kunnen. Het is de ideale mix van spelers. We gaan het beleven!

Bericht geplaatst op maandag 5 september 2016 om 00:50u05-09-2016 @ 00:50u | Link