Twenthe geeft voorsprong weg

vv Twenthe 1

Twenthe heeft haar derde competitiewedstrijd niet weten te winnen. In Eerbeek werd er met 3-2 verloren.

Na 25 minuten kwam de ploeg van Mensink op een 0-1 achterstand. De verdediging wist de bal niet weg te krijgen, waardoor Eerbeekse Boys de bal kon veroveren en achter doelman Busschers schoten.

Nog voor rust wist Twenthe de achterstand om te buigen in een voorsprong. Jeffrey Asbroek kwam knap voorbij zijn man en legde breed op Jasper Groothuis, die zo eenvoudig voor de 1-1 kon zorgen. Vlak hierna was het wederom Asbroek die een medespeler bediende vanaf de flank. Ditmaal kreeg Nijland de bal op een presenteerblaadje en schoot fraai met buitenkant links binnen.

In de tweede helft wisten beide ploegen niet te overtuigen. Wederom bracht Twenthe zichzelf in de problemen door de bal niet tijdig van eigen helft te werken, waardoor de ploeg uit Eerbeek de gelijkmaker kon binnen tikken. Eerbeekse Boys bepaalde uiteindelijk de stand op 3-2 na een knap afstandsschot.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Lochem. Aanvang is 14:00 uur.

Bericht geplaatst op maandag 19 september 2016 om 18:16u19-09-2016 @ 18:16u | Link