vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Appelflappen verkoop bij de Albert Heijn is een groot succes!

Zaterdag 7 januari hebben de jongens van Twenthe D1 appelflappen verkocht bij Albert Heijn Brandenbarg in Goor. Twenthe D1 neemt in mei deel aan een internationaal toernooi in België en de jongens moeten van de ouders ook zelf een bijdrage leveren in de kosten. Ze moeten natuurlijk leren, dat het niet allemaal vanzelf gaat in het leven.


Op vrijdagavond 6 januari ging Twenthe D1 van start. Door Guido Brandenbarg, de eerste ploeg jongens en ouders werd de kraam opgebouwd en de oven klaar gezet. Op zaterdagochtend om 7:30 gingen de voorbereidingen verder. De vlaggen werden opgehangen en de eerste appelflappen gingen de oven in. De hele dag was het bakken en verkopen. De drie ploegen van vijf jongens (en ouders) verkochten zoveel, dat om 13:00 uur alle appelflappen op waren. Daarna is alles verkocht wat Guido nog op voorraad had liggen: Kersen/room-flappen, mini-appelflappen, gevulde koeken, roomboter koeken, frikandelbroodjes, etc. Alles werd verkocht!
De jongens en de ouders hebben het uitstekend gedaan. Het benodigde budget voor België is ruimschoots binnengehaald!
Speciale dank gaat uit naar Guido Brandenbarg, eigenaar van de Albert Heijn in Goor. Met de hulp en begeleiding van Guido is deze actie een groot succes geworden! Guido, namens Twenthe D1 hartelijk dank!

https://www.facebook.com/TwentheD1/

Bericht geplaatst op maandag 16 januari 2017 om 20:20u16-01-2017 @ 20:20u | Link