Twenthe wint nipt van Wijhe

Twenthe heeft gisteren nipt gewonnen van Wijhe `92 en vindt zo de aansluiting met de middenmoot terug. Invaller Wouter Leusink zorgde voor de enige treffer aan Goorse kant.

Trainer Michiel Mensink kon niet beschikken over Stef Eland en Jeffrey Asbroek, die van vakantie genieten. Aanvoerder Mark Nijland moest noodgedwongen een rustdag inlasten door een schorsing. Hierdoor vormden Jasper Groothuis en Lars Willemsen het centrale duo voorin, en was er ruimte op de bank voor Jelle Horselenberg en Wessel Schreijer.

Twenthe controleerde de eerste helft maar wist nauwelijks kansen te creëren. Ook de ploeg uit Wijhe kon weinig forceren voor het doel van Zweers, en kreeg pas laat in de tweede helft haar eerste uitgespeelde kans.

Diep in de tweede helft was daar het moment van de wedstrijd. In de 93e minuut werd invaller Wouter Leusink één op één met de keeper gezet. De energieke aanvaller bleef kalm en schoof binnen met links.

Twenthe doet dankzij deze overwinning uitstekende zaken in de derde klasse. De ploeg blijft staan op de achtste plek maar heeft de aansluiting naar de middenmoot weer gevonden. Volgende week gaat de Goorse equipe op bezoek bij gedeeld koploper Overwetering. Aanvang 14:00 uur.

Bericht geplaatst op maandag 6 maart 2017 om 19:39u06-03-2017 @ 19:39u | Link