vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Gezellig Paasfestijn


Wat een gezellige avond. Een kleine 50 kinderen waren vanavond samen voor een gezellig paasfeest. Om half 7 moesten ze allemaal verzamelen in de kantine, waar na een kleine uitleg het eieren zoeken mocht beginnen. Er waren 5 gouden eieren verstopt en 55 rode eieren. 4 van de 5 gouden eieren werden gevonden en heel wat rode...Het kan best zijn dat je morgen nog wat rode eieren vind...neem ze lekker mee ze zijn al gekookt

Nadat ze bijna alle eieren hadden gevonden mochten zein hun eigen team langs de verschillende onderdelen die er waren. Zo konden ze eieren schilderen, kleurplaten kleuren, schminken door 2 dames van de Hofschminkers, Voetballen met de Smartgoals en als aller mooiste het schieten op de levende konijntjes...De konijnen hadden zich verkeken hoe hard deze toppers al konden schieten.

De tijd ging dan ook al heel snel voorbij, om 20 uur werden de prijzen verdeeld voor het mooiste geschilderde ei, de mooiste tekening, de meeste rode gevonden eieren en uiteraard de 4 gevonden gouden eieren. Het was een geslaagde avond! De foto`s zijn via deze link te bekijken.

Bericht geplaatst op dinsdag 11 april 2017 om 11:55u11-04-2017 @ 11:55u | Link