Twenthe C1 door het stof in Eibergen

Twenthe C1 verloor met 6-0 van FC Eibergen C1. Welkom in de 1e klasse jongens! Na drie gewonnen bekerwedstrijden en een goed toernooi, zat de stemming er goed in bij Twenthe C1. In de eerste helft ging het lang gelijk op, maar kwam FC Eibergen toch op voorsprong. Onze jongens waren verrast, maar voetbalden verder. Met overtuiging. Twenthe C1 ging meer in de aanval en schoot een bal op de lat. Met een beetje meer geluk was dat het moment vlak voor rust om de wedstrijd te doen kantelen. Na de rust was Twenthe C1 het eerste kwartier volledig de kluts kwijt. Binnen 7 minuten wist FC Eibergen drie keer te scoren (4-0). Twenthe C1 kreeg geen tijd om zich te herpakken en FC Eibergen denderde verder en scoorde nog twee keer (!). Gek genoeg kreeg Twenthe C1 de laatste kansen in de wedstrijd, maar een eretreffer zat er niet in. Is dit het einde van C1? Is het sprookje uit! Nee, natuurlijk niet! Dit is pas de eerste wedstrijd. Twenthe C1 is nu wakker geschud. Volgende week thuis tegen Victoria C1. Tijd voor vuurwerk!

Bericht geplaatst op zondag 24 september 2017 om 13:57u24-09-2017 @ 13:57u | Link