za. 30 jun. 18:00u
DETO 1
Kort verslag ALV

De 90ste editie van de Algemene Ledenvergadering werd omstreeks 20:00 geopend door voorzitter Ben Bekhuis en de notulen van 2016 werden unaniem akkoord bevonden. Het gaat op meerdere fronten welvarend met Twenthe. Waaronder de prestaties van Twenthe 1 afgelopen seizoen, de aanwas van de jeugd naar de senioren en de inzet van de verschillende commissies binnen de vereniging. Echter is er nog veel werk te doen en daarom is club op zoek naar meer vrijwilligers, besluit de voorzitter.

Mutaties Dagelijks Bestuur

Het Dagelijks Bestuur kent twee mutaties, waar op unaniem akkoord is gegeven door de Algemene Ledenvergadering.

Herman Escher wordt als secretaris opgevolgd door Martijn van Coevorden, waar penningmeester Erwin Vrielink wordt opgevolgd door Erwin Brinkers.

Naast de mutaties binnen het Dagelijks Bestuur, is er een vacature voor Algemeen Bestuurslid binnen het Algemeen Bestuur.

Jubilarissen

In het jubileumjaar zijn er liefst zeventien jubilarissen om te huldigen, hieronder in een overzicht:

25 jaar:

Rudi Groot Kormelink

Jos Rasink

Uitreiking Pats Boem trofee

Traditiegetrouw vindt de uitreiking van de prestigieuze Pats Boem Trofee plaats tijden de ALV. Geheel tegen zijn eigen bescheiden verwachting in, trof Jeroen Berkers het vaakst het net voor Twenthe. Liefst 35 keer, vier doelpunten meer dan zijn directe concurrent Tess Bijl. Zijn enthousiasme stak hij dan ook niet onder stoelen of banken na het in ontvangst nemen van alweer zijn derde Pats Boem Trofee.

Zondag derde klasse B oost

Warnsveldse Boys