Publiek winnaar bij spektakelstuk zaterdagelftal

Het zaterdagelftal heeft afgelopen zaterdag met 5-5 gelijkgespeeld tegen Wilhelminaschool, de mannen van v/d Einde die in een herfstdipje lijken te zitten kwamen al snel in de wedstrijd met 3-0 achter. Miscommunicaties en persoonlijke fouten waren daar de oorzaak van. Na de derde tegengoal begon het echter alsnog te lopen bij het zaterdagelftal.

Een snel genomen corner van Niek Haafkes werd spectaculair binnen geschoten door Roy Vrielink.. 3-1. Niet veel later was het wederom Niek Haafkes die Roy Vrielink bediende en werd het 3-2. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft kwam het zaterdagelftal goed uit de startblokken en wist Kerim op aangegeven van John Westerink de 3-3 binnen te schieten. Niet veel later kreeg diezelfde John de bal tegen zijn hand aangeschoten in de eigen 16 en werd de bal op de stip gelegd door de scheidsrechter. Wilhelminaschool wist dit buitenkansje niet te benutten dankzij goed keeperswerk van Stephan, ook in de rebound ging de bal via de lat mis.

Aan de andere kant wist Roy wel zijn 3e goal van de dag te maken, op aangeven van gastspeler Philip Zunnebeld schoot hij de bal hard achter de keeper. Dit was tevens het laatste wapenfeit van Roy, die geblesseerd het veld moest verlaten. Nog geen 5 minuten later was het alweer raak voor de mannen van v/d Einde. Kerim strafte een verkeerd geraakte uittrap van de keeper af.. 3-5.

Geklungel achterin bij vv Twenthe hielp Wilhelminaschool toch weer in het zadel.. 4-5, en beloofde het nog een spannende laatste 10 minuten te worden. Tot de 94ste(!) minuut wist het zaterdagelftal de voorsprong vast te houden, totdat een speler van Wilhelminischool een mislukte voorzet met behulp van de wind alsnog in de goal zag waaien... 5-5.

Bericht geplaatst op zondag 29 oktober 2017 om 14:45u29-10-2017 @ 14:45u | Link