Twenthe C1 toont geen veerkracht en verliest

Twenthe C1 verloor vandaag met 1-4 van SDC`12 C1. Een wedstrijd waarin onze jongens het lieten lopen en geen veerkracht toonden. Door een foutje in de verdediging komt SDC al snel op een 0-1 voorsprong en steekt het gemopper binnen Twenthe C1 al meteen de kop op. Onnodig, want tot op dat moment gingen beide teams gelijk op.

Door de groeiende ontevredenheid over het eigen spel waren de gedachten niet bij het spel en werden nagenoeg alle duels verloren van SDC. De eerste helft wist de verdediging en de keeper de stroom van aanvallen af te weren, maar dat bleek in de tweede helft een hele moeilijke opgave. Twenthe C1 ging in de tweede helft achterin 1-op-1 spelen om grip te krijgen op het middenveld. De gok om de 2-2 te maken pakte anders uit. SDC bleef domineren op het middenveld. Zij speelden Twenthe C1 simpel uit. Bij het laatste doelpunt stond de keeper tegenover drie aanvallers van SDC. De jongens hebben de leeftijd waarin zij gaan ontdekken dat zij geen duels winnen door het geven van een weerwoord. Wil je duels winnen van je directe tegenstander in de Hoofdklasse, dan muj bie hum achterin de schoo`n goan stoan!

Bericht geplaatst op maandag 5 november 2018 om 19:54u05-11-2018 @ 19:54u | Link