Twenthe en Hengelo in evenwicht in oefenduel

In voorbereiding op de tweede seizoenshelft heeft het eerste team donderdagavond gelijkgespeeld tegen Hengelo. De vierdeklasser kwam in de motregen na een redelijke eerste helft van Twenthe op voorsprong na de thee. Toen het tien minuten voor tijd 2-0 werd in het voordeel van de vierdeklasser, toonde de ploeg van trainer Hans Dirksen veel veerkracht. Eerst Wouter Leusink en later Koen Morsink zorgen alsnog voor de gelijke stand. In blessuretijd kreeg Twenthe nog twee a drie goede mogelijkheden om zelfs de winst nog binnen te halen, maar onder meer de paal stond een treffer in de weg. Dinsdag oefent Twenthe op het eigen domein, aanvang 19.30 uur. Tegenstander is Enter Vooruit.

Bericht geplaatst op vrijdag 11 januari 2019 om 10:28u11-01-2019 @ 10:28u | Link