Wedstrijden
zo. 28 nov. 14:30u
Delden 1
Delden 1
3
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
1
zo. 6 feb. 14:00u
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
..
Rietmolen 1
Rietmolen 1
..
Meer wedstrijden
Jeugdzaken

Informatie over jeugd afdeling vv Twenthe

Mogen wij ons even voorstellen!

Beste aspirant jeugdleden en ouders,

Door het lezen van onderstaande informatie krijgen jullie alvast een eerste indruk van de jeugdafdeling binnen onze vereniging. Wij hopen dat indien gekozen wordt voor een lidmaatschap bij onze vereniging er een plezierige, en vooral sportieve tijd bij onze vereniging zal worden doorgebracht.


Enige feiten:

vv Twenthe is op 17 augustus 1927 opgericht, en bestaat dus meer dan 85 jaar.
Gespeeld wordt op ons sportcomplex “`t Piepwillem” aan de Gruttostraat / Wheeweg te Goor.
Het postadres is: Postbus 121, 7470 AC te Goor. Telefoon kantine 273348.
De vereniging kent op dit moment ongeveer 650 leden waarvan ruim 300 jeugdleden.

Het eerste elftal speelt 4e klasse KNVB, en ons A1 elftal eerste klasse. Komend seizoen nemen 23 jeugdteams deel aan de competitie. Naast de competitie teams kent onze vereniging ook een F-mini`s groep (leeftijd 5 tot 7) die elke zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur een onderling 4 x 4 toernooi (de mini WK) spelen. Zo maken deze jongens en meisjes op een leuke, ongedwongen wijze en op zijn of haar niveau kennis met de voetbalsport. Op woensdagmiddag van 17.00-18.00 uur is de training voor de mini WK.
De vereniging heeft op haar sportcomplex de beschikking over 3 voetbalvelden, waarvan twee kunstgrasvelden. Door de spiksplinternieuwe en geheel eigentijdse kunstgrasvelden kan nagenoeg onder alle weersomstandigheden worden getraind en gevoetbald.


De visie van de vv Twenthe

De oprichters hadden een bedoeling met het oprichten van onze voetbal vereniging: een club waar het handhaven van de normen en waarden hoog in het vaandel staat, een club waar de voetbalsport als ontspanning en prestatief wordt beleefd, een club waar veel aandacht wordt besteed aan de jeugdopleiding, een club waar veel ruimte is voor de sociale contacten en een club die de zaakjes financieel en organisatorisch goed voor elkaar heeft.
vv Twenthe probeert met haar jeugd zo hoog mogelijk te spelen, maar verliest hierbij de sportiviteit, en het plezier in de sport niet uit het oog. We hebben er daarom bewust voor gekozen om per leeftijdsgroep één selectie team te vormen en de overige teams zo gelijkwaardig mogelijk in te delen. Er wordt geselecteerd vanaf de E-jeugd. Het huidige technisch jeugdbeleid van de vv Twenthe is beschreven in het jeugdopleidingsplan 2010-2012 .

Ondernemend zijn, creativiteit tonen, lef hebben en visie tonen. Dat zijn de markante en herkenbare punten van de vv Twenthe. De route die gevolgd wordt bij het begeleiden van onze jeugd ligt vast in een jeugdplan. Het succes van de toekomst van de jeugd en dus de toekomst van de vereniging valt of staat met het nakomen van de afspraken zoals deze in dit plan zijn omschreven.
Vrijwillig is niet vrijblijvend! Zo hebben de oprichters van de vv Twenthe het in 1927 bedoeld. De toekomst van de vv Twenthe ziet er gezond uit. Niet achteroverhangen maar recht vooruit kijken.


Organisatie

De jeugdcommissie draagt zorg voor het besturen van de jeugdafdeling, onder de verantwoordelijkheid van het algemeen bestuur. Om te zorgen voor een goede communicatie tussen jeugdcommissie en algemeen bestuur is de voorzitter van de jeugdcommissie tevens lid van het algemeen bestuur.
In de jeugdcommissie hebben de volgende personen zitting:


Jeugdcommissie
Frank Roering Voorzitter
0620006553
Raymond Spenkelink JO19 0620881259
Marc van den Burg JO14 t/m JO17 0613137023
Sander Pots JO11 t/m JO13 0651306494
Martijn van Wissing mini t/m JO10 0611265227


Overige activiteiten

Naast voetbal organiseert de vereniging elk seizoen ook andere activiteiten voor haar jeugd, voorbeelden hiervan zijn het sinterklaasfeest voor de F en mini WK pupillen, voetbalkamp voor de E jeugd, bingo avond, zwemmen, darttoernooi, enz.

De taak van de ouder binnen de vereniging
Als vv Twenthe doen wij ons uiterste best voor een sportieve opvang, maar wij kunnen dit niet alleen. Wij hebben hierbij uw medewerking nodig. Vandaar hieronder een aantal punten waar u als ouder verantwoordelijk voor bent:
- stimuleren van training / wedstrijd opkomst
- toezien op tijdige afmelden bij verhindering
- bij problemen contact opnemen met de groepsleider
- in roulatie vervoer bij uitwedstrijden
- door regelmatig wedstrijden te bezoeken uw kind te stimuleren
- douchespullen meegeven, (indien niet gedoucht mag worden, doorgeven aan leider)
- in roulatie wassen van de shirts


Steun uw kind (eren) en de vereniging. Wordt actief!!

Dat sporten voor de jeugd belangrijk is mag bekend zijn. Voordat de jeugd bij de
vv Twenthe ook maar een bal getrapt heeft, zijn een groot aantal vrijwilligers al actief geweest. Zo is de kantine open en staat de koffie klaar! Worden de tegenstander en scheidsrechter ontvangen! Zijn de doelen, lijnen en vlaggen klaargezet! Liggen de wedstrijdballen en shirts klaar! Staan trainer en leiders klaar om de speler op te vangen!! Kortom, achter de schermen gebeurt er veel. Zo ontmoet u in een gezellige en open sfeer tal van mensen die eveneens actief zijn.
Overigens staat het woord "vrijwilliger" al lang niet meer voor altijd. Integendeel! U kunt zich inzetten voor een aantal dagen, ochtenden of middagen. Bijvoorbeeld bij de kantinedienst waar zelfs de dagen in overleg met u kunnen worden aangegeven.
Bij bestuurskader als bijv. de jeugdcommissie deelt u veel tijd zelf in. Klussen kan altijd of beter gezegd op een tijdstip dat u dat schikt. En als u sportief bent ingesteld?? Misschien een open deur, maar leiders en trainers zijn altijd van harte welkom. Zeker bij de jongere jeugd kunnen wij op dit moment menskracht goed gebruiken. We zeggen met nadruk menskracht, want dames zijn in het huidige kader, met name binnen het jeugd gebeuren, niet meer weg te denken. Kent u anderen die graag iets willen doen? Ouderen bijvoorbeeld krijgen steeds meer vrije tijd en kunnen zich bij de vv Twenthe in een prettige en gezellige omgeving nuttig en zeer verdienstelijk maken. Neem onze oproep mee en geef aan dat wij ook naar deze creatieve mensen op zoek zijn.
U wilt meer informatie? Dat kan door contact op te nemen met onze vereniging via:
Frank Roering tel: 0620006553 of E-mail : webmaster@vvtwenthe.nl


Het vv Twenthe tenue

De kleuren van Twenthe zijn rood-wit-blauw.
Het sporttenue wordt vanuit het tenuefonds beschikbaar gesteld en bestaat uit:
Shirt : rood,
Broek : effen wit,
Sokken : effen blauw.

Bij de in de competitie spelende jeugdleden zijn het dragen van voetbalschoenen en scheenbeschermers verplicht. Deze verplichting geldt niet voor de mini WK.

Wedstrijd- en trainingstijdenAlle wedstrijden worden in principe op zaterdag gespeeld.
Wanneer uw kind echt competitie gaat spelen dan krijgt u van onze vereniging een compleet overzicht. U kunt overigens alles wat met de competitie te maken heeft van onze vereniging terug vinden op de site van de KNVB: www.voetbal.nl . of www.vvtwenthe.nl onder “elftallen”. Verder geeft de vv Twenthe, voor de grote schoolvakantie, aan ieder jeugdlid een extra jeugd informatieboekje waar alles in staat over het komende voetbalseizoen zoals trainingstijden, oefenprogramma, indeling met leiders en trainers, etc.

Meer informatie en aanmelden van aspirant leden (5-8 jr):
De volgend kaderleden kunnen u hierbij van dienst zijn:

Frank Roering: 0620006553

Raymond Spenkelink tel: 274456

Voor de overige leeftijdsgroepen kunt u contact opnemen met de desbetreffende groepsleider (zie jeugdcommissie).

Veel plezier bij vv Twenthe!


Zaterdagmorgencoördinator

Iedere zaterdagmorgen waarop wedstrijden worden gespeeld is de  coördinator van het jeugdgebeuren aanwezig. De zaterdagcoördinator is de vraagbaak voor ouders, spelers en leiders van de D, E , F en mini`s.  Aarzel niet om bij vragen over van alles en nog wat de zaterdagmorgen coördinator aan te schieten, hij is er voor jullie!!

Patsboem Klassement
14
1
Boulos Kourievv Twenthe Za1
12
2
Guus Lummenvv Twenthe 2
12
3
Mark Nijlandvv Twenthe 2
12
4
Bart Veldhuisvv Twenthe 7
10.5
5
Wouter Leusinkvv Twenthe 1
Bekijk het hele klassement
5
1
Yannick van Goolvv Twenthe JO19-1
4
2
Jorn Gelenvv Twenthe JO19-1
3
3
Benjamin Wolfvv Twenthe JO19-1
Bekijk het hele klassement
Stand

Zondag vierde klasse B oost

1
Markelo
9
25
2
SV Delden
9
20
3
VV Reünie
9
19
4
VIOS B
8
18
5
FC Eibergen
9
18
6
Sportclub Rekken
9
16
7
Rood Zwart
9
12
8
Neede
9
11
9
vv Twenthe
8
9
10
VV Diepenheim
9
7
11
VV Rietmolen
8
5
12
SV Hector
8
4
13
Hoeve Vooruit
9
4
14
Buurse
9
3