JO19-1 wint met speelsgemak van Almelo

vv Twenthe jo19-1

Twenthe begon zwak aan de eerste helft en kreeg naar geen vijf minuten de 1-0 om de oren. Maar Twenthe deed de koppies omhoog en maakte al gauw de 1-1 door een mooie lage voorzet van Thomas Kemper, waardoor Job Hartgerink hem zo binnen kon lopen. Vlak naar de 1-1 maakte wederom Job Hartgerink de 1-2 door een goede voorzet van Fabian Overklift op Dani Hilhorst en die tikte de bal direct door op Job Hartgerink en legde hem heel rustig onderin het hoekje. Naar de 1-2 drukte Twenthe goed door en maakte ze de 1-3 door een goeie pass van Luuk Freriksen. Stijn Van Straaten draaide goed open en klopte hij de keeper met een geweldig schot in de rechter hoek. Net voor rust bleef het niet bij 1-3 want Lars Haafkes gaf een pass naar de linkerflank op Luuk Freriksen die met een mooie beweging de rechtsback in het bos stuurde en knalde de bal verwoestend in de rechter hoek. Vlak naar de rust begon Twenthe wederom zwak en kregen al gauw de 2-4 en 3-4 tegen. daardoor kreeg onze tegenstander vertrouwen en gingen aanvallender voetballen waardoor er meer ruimte in de aanval kwam voor VV Twenthe.

Na de twee tegen treffers kreeg Twenthe een corner die hoog werd voorgezet door Dani Hilhorst en zo bij Luuk Freriksen terecht kwam, die hem met een prachtige volley in het goal werkte. De opluchting was er wel want naar de 3-5 ging het hard met de doelpunten, we kregen opnieuw een corner en Mart Lammertink wist voor zijn mannetje te komen en knikte hem schitterend binnen. Daarna had de keeper van Almelo een slechte uittrap die onderschept werd door Stijn Van Straaten die hem direct door speelde naar Dani Hilhorst en die een cross pass gaf in diepte naar Luuk Freriksen die heel koeltjes bleef en hem in de hoek schoot.
Met een 3-7 op het scorebord was het nog niet klaar. Mart Lammertink kwam op als linksback en gaf een mooie diepte pass op Dani Hilhorst die 1 op 1 met de keeper ging maar hij bewaarde het overzicht en legde de bal naast zich af op Job Hartgerink die hem zo binnen kon leggen. Vlak naar 3-8 kwam al gauw de 3-9 naar een snelle ingooi van Lars Haafkes op Dani Hilhorst die hem direct door speelde op Luuk Freriksen en hem weer kaatste op Lars Haafkes die met een mooie strakke voorzet Job Hartgerink bereikte en hem opnieuw mooi binnen schoof werd het 3-9. En de slotgoal kwam op naam van Luuk Freriksen die op het middenveld werd aangespeeld en hem onverwachts over de keeper heen schoot vanaf 40 meter.
Einduitslag: 3-10

Bericht geplaatst op dinsdag 15 oktober 2019 om 11:46u15-10-2019 @ 11:46u | Link