Twenthe 1 verslaat Reunie

Ons eerste elftal heeft zich zondagmorgen, op eigen complex, gerevancheerd voor de smadelijke nederlaag die in de voorbereiding werd geleden tegen Reunie. Op 14 augustus werd er nog met 9-1 verloren van de voormalige club van hoofdtrainer Michiel Mensink. Afgelopen zondag ging de winst naar ons eerste elftal dat, na een 1-1 ruststand, met 2-1 wist te winnen. In de eerste helft scoorde Wouter Leusink op aangeven van keeper Wouter Bekhuis. In de tweede helft was het Mark Nijland die de wedstrijd besliste. Aanstaande zondag staat er weer een competitiewedstrijd op het programma voor ons vlaggenschip. Twenthe 1 gaat dan op bezoek bij koploper HVV Hengelo.

Bericht geplaatst op maandag 16 februari 2015 om 23:02u16-02-2015 @ 23:02u | Link