vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Twenthe D5 wint smokkeltocht

Vrijdag avond 23 oktober stond de eerste jeugd activiteit van het seizoen op het programma, de Smokkeltocht voor de C- en D-jeugd. Het nieuwe JAC had een mooie route uitgestippeld (5,8 km) en de douaniers stonden vroeg op hun posten. De eerste enthousiaste deelnemers kwamen om 18.20 uur al binnen in de kantine, waar om 19.00 uur de smokkeltocht op het punt van beginnen stond. Er waren deze avond maar liefst 66 deelnemers afgekomen op de smokkeltocht om deel te nemen.

De smokkelaars kregen een waterballon, grote ballon met water, zakje drugs, muntgeld en twee rauwe eieren mee. Deze smokkelwaren moesten de groepen zien te verdedigen en zoveel mogelijk mee terug weten te brengen naar de kantine.

De soldaten lagen in de bosjes om de smokkelaars op te wachten, de politie reed rond op de scooter en de douaniers reden rond om smokkelwaar te onderscheppen.

De deelnemers namen de smokkeltocht heel serieus en trotseerden zelfs de weilanden en bosjes om niet gezien te worden. Er sneuvelden eieren, werd geld verloren en er werd gevlucht voor de douanes.

Onze chefkok Martin Jeurlink stond onderweg met heerlijke warme broodjes knakworst om de smokkelaars te voorzien van nieuwe brandstof om de tocht te vervolgen.

Tijdens de tocht moesten de deelnemers 10 vragen over VV Twenthe beantwoorden voor extra punten die mee telden in de eindstand. Bij terugkomst in de kantine stonden er voor de smokkelaars drinken en kleine snacks klaar om te wachten op de laatste groepen en aansluitend de prijsuitreiking.

Het was erg spannend maar VV Twenthe D5 van leiders Marc van de Burg en Bas Weernink bleken de beste smokkelaars van deze editie.

Wij willen alle deelnemers, leiders en vrijwilligers bedanken voor een mooie en gezellige avond! Wij zien jullie graag weer bij de volgende activiteiten! Meer foto`s vind je hier.

Bericht geplaatst op zondag 25 oktober 2015 om 23:14u25-10-2015 @ 23:14u | Link