Trefzeker VV Twenthe C1 overklast VV Haaksbergen

Zaterdag was speelronde 3 aangebroken en onze tegenstander was VV Haaksbergen. Voordat ik mijn camera in de handen had stond het al 1-0 voor de tricolores en dat was binnen 30 seconden. Het vervolg van de eerste helft was ook eenrichtingverkeer naar het doel van de tegenstander en na het eerste bedrijf stond het al 9-0.

De tweede helft gingen de jongens door met pressie voetbal spelen en wederom had de tegenstander geen antwoord en kon ook geen vuist maken om de aanvalsgolf te stoppen. Maar wat ik nog wel knap vindt was dat VV Haaksbergen wel gewoon door voetbalde zonder te mopperen, maar ze moeten zich wel afvragen of ze wel thuishoren in deze klasse. Conclusie deze wedstrijd is dat de boys goed hebben gevoetbald en het doelsaldo hebben ze ook goed omhooggehaald, want ook onze concurrenten hebben deze speelronde het net goed weten te vinden.Eindstand VV Haaksbergen C1-VV Twenthe C1 0-17

Bericht geplaatst op dinsdag 27 september 2016 om 17:50u27-09-2016 @ 17:50u | Link