Eerste elftal verliest van Columbia

Het eerste elftal heeft niet weten te winnen in Apeldoorn. Twenthe begon niet scherp aan de wedstrijd en werd overrompeld door de felheid van Columbia. Twenthe kwam geen moment in haar spel en lieten gemakkelijk de punten achter in Apeldoorn.

Twenthe dat moest aantreden zonder routinier Roy Vrielink, die wegens vakantie verstek moest laten gaan, had geen antwoord op het felle spel van Columbia. Vanaf minuut één werd de ploeg van trainer Mensink achteruit gedwongen. Columbia gaf in de tiende minuut de bal voor waardoor Berry de Jong vrij kon inkoppen. Twenthe mocht dan ook blij zijn met `slechts` 1-0 bij rust.

Twenthe werd op scherp gezet in de rust. Desondanks werd het al snel 2-0 door een schot vanaf de zestien meter, onhoudbaar voor Busschers. Twintig minuten later deed Columbia via Koutamey hier nog een schepje bovenop door de 3-0 te maken.

In de 85e minuut deed Twenthe dan eindelijk wat terug via aanvoerder Mark Nijland, die hard uit haalde en zo zorgde voor de 3-1. Uiteindelijk werd de marge als nog op drie bepaald in de 90e minuut, waardoor de eindstand op 4-1 werd gezet.

Volgende week komt koploper Overwetering op bezoek. Aftrap: 14:00 uur.

Bericht geplaatst op maandag 31 oktober 2016 om 19:17u31-10-2016 @ 19:17u | Link