Twenthe onderuit tegen Albatross

Het eerste elftal heeft afgelopen zondag niet weten te winnen in Ugchelen. De ploeg verloor met 1-0 van Albatross en liet zich daardoor ook door de ploeg passeren op de ranglijst. Met nog twee wedstrijden tot aan de winterstop te gaan staat Twenthe op de 12e plek.

Twenthe begon met Stef Eland in de basis en kon niet beschikken over de geblesseerde Lars Willemsen en Martijn Buschers. Met Eland in de ploeg wilde trainer Mensink het spel verdelen in Ugchelen.

Al snel had de ploeg door dat het speelveld niet al te veel combinaties toeliet. Door het hobbelige veld werd er vaak gekozen voor de lange bal. Beide ploegen waren scherp in de eerste helft. Twenthe verzuimde te scoren doordat Jeffrey Asbroek met een hard schot uit de draai de lat raakte. De ruststand van 0-0 was dan ook niet meer dan verrassend.

Twenthe kon in de tweede helft wel beter in haar spel komen. Er werd meer gecombineerd en kreeg het kleine kansen. De grootste kans in de tweede helft was voor Mark Nijland, die de bal net over kopte. Nijland die dit seizoen zeven keer wist te scoren, pakte nog een gele kaart.

In de 70ste minuut werd Twenthe verrast door een actie over rechts van Albatross die strak werd voorgezet. De aanvoerder uit Ugchelen kon de bal vrij in tikken en bracht daarmee de stand op 1-0. Hierna werden er enkele acties ondernemen om tot gelijke hoogte te komen, echter mocht dit niet baten. Na 90 minuten bleef de stand dan ook staan op 1-0.

De ploeg van Michiel Mensink staat nu op de 12e plek met 11 punten. Aanstaande zondag 4 december wacht de thuiswedstrijd tegen Warnsveldse Boys die momenteel de vijfde plek bezet. Twenthe sluit de eerste helft van het seizoen af op 11 december, uit tegen Lemelerveld.

Bericht geplaatst op dinsdag 29 november 2016 om 19:44u29-11-2016 @ 19:44u | Link