vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Zondag 7 Januari: de Univé Oliebollencross bij Twenthe en kleurplaten wedstrijd voor de kleintjes!

UNIVÉ, SUPPORTER VAN DE TRADITIONELE OLIEBOLLENCROSS

Goor – De Goorse voetbalvereniging Twenthe organiseert zondag 7 januari a.s. weer haar traditionele oliebollencross. Zoals gebruikelijk wordt deze cross gehouden op de eerste zondag na nieuwjaarsdag. Dit jaar is dat al weer voor de 38 e keer in de historie . Het is elk jaar tijdens de oliebollencross weer een gezellige toestand op sportcomplex ‘t Piepwillem met voor iedereen een leuke of sportieve activiteit. Voor de kinderen is er een heuse kleurplaten wedstrijd, deze kleurplaten kunnen vooraf worden gedownload vanaf deze plek: download kleurplaat

Sinds enkele jaren heeft de oliebollencross een officiële supporter namelijk Univé Verzekeringen. Daarmee is dit bedrijf meteen de naamgever van het evenement van de Goorse voetbalvereniging. De oliebollencross is tevens de eerste sportieve activiteit van de club in het nieuwe jaar.

Naast de traditionele prestatieloop over 1, 2½, 5 en 10 kilometer is er ook dit jaar weer een heerlijke winterwandeling in het programma opgenomen. Voor de jongste jeugd zijn er weer kleurplaten. De wandelaars mogen starten vanaf 10 uur, de hardlopers om 10:30 uur. De inschrijving vindt plaats in de kantine van het sportcomplex ’t Piepwillem aan de Gruttostraat. Vanaf 9:30 uur kan worden ingeschreven. Deelname voor alle deelnemers is gratis. Na afloop zijn er natuurlijk oliebollen en warme chocolademelk voor alle deelnemers. 

Bericht geplaatst op vrijdag 5 januari 2018 om 22:19u05-01-2018 @ 22:19u | Link