Afgang voor Twenthe in Wijhe

(archief foto)

Het elftal van Michiel Mensink is slecht begonnen aan de herstart van de derde klasse B. Ondanks de terugkeer van Simon Hevink moest Twenthe het onderspit delven in Wijhe. De stand was na 45 minuten nog 3-1 maar liep na de thee al snel uit op 8-1.

Twenthe liet al snel van zich horen door in de eerste minuut een grote kans te creëren. Het tij werd gekeerd en Wijhe kwam na een kwartier spelen al op voorsprong. Nadat Wijhe de 2-0 knap binnenschoot, deed Twenthe wat terug via Jelmer Plegt en tekende voor de 2-1. Halverwege werden de kleedkamers opgezocht met een 3-1 stand.

In de tweede helft ging het snel; Wijhe maakte in rap tempo enkele wereldgoals waardoor de eindstand bepaald werd op 8-1 (!).

Twenthe moet door de nederlaag Wijhe voor zich dulden als directe concurrent en staat nu op de dertiende plek met drie punten meer dan hekkensluiter Albatross. Echter heeft de ploeg uit Ugchelen twee wedstrijden minder gespeeld. Zondag 4 februari moet de ploeg van Mensink zich zien te herpakken, dan speelt het thuis tegen de nummer vier Warnsveldse Boys.

Bericht geplaatst op maandag 29 januari 2018 om 20:05u29-01-2018 @ 20:05u | Link