Twenthe verliest nipt van Witkampers

(archief foto)

Het eerste elftal heeft afgelopen zondag nipt verloren van Witkampers. Op eigen veld werd het 1-2 voor de bezoekers.

Twenthe kwam nog wel op voorsprong in de eerste helft via Guus Lummen. Kort na de thee kwam de ploeg uit Laren op gelijke hoogte en maakte in de 75e minuut zelfs de 1-2 na onoplettendheid in de verdediging van Twenthe.

Opmerkelijk was de rode kaart van de vertrekkende Jasper Groothuis. Hij werd het veld afgestuurd nadat hij door middel van een inworp, de bal in het gezicht van zijn opponent gooide.

Ondanks het verliest strijdt de ploeg van Mensink nog om de laatste periodetitel en speelt het volgende week uit tegen Eerbeekse Boys, de hekkensluiter van de competitie.

Bericht geplaatst op maandag 14 mei 2018 om 16:41u14-05-2018 @ 16:41u | Link