Twenthe wint van Diepenheim

De equipe van Hans Dirksen is er in geslaagd een ronde verder te komen in het regionale bekertoernooi. Op vrijdagavond werd Diepenheim verslagen met 1-3.

Het eerste doelpunt viel na ruim een half uur spelen en kwam op naam van Wouter Leusink. De gedreven aanvaller was attent op een pass van Sem Spoelder en werkte de bal bekwaam over de Diepenheimse doelman heen. Omdat Dirksen niet over Koen Morsink kon beschikken, werd de debuterende David Zunnebeld opgesteld als rechtsback.

Twenthe overheerste tegen de vijfdeklasser en maakte voor rust nog twee doelpunten via respectievelijk Simon Hevink en Job Vaarhorst. Laatst genoemde talent van het tweede elftal was vanochtend niet bereikbaar voor commentaar.

In de tweede helft deelde Diepenheim nog een tikje uit door de stand op 1-3 te zetten, tevens de einduitslag.

Op zondag 16 september staat de laatste groepswedstrijd op het programma, uit tegen Rood Zwart.

Bericht geplaatst op zaterdag 8 september 2018 om 09:56u08-09-2018 @ 09:56u | Link