Twenthe verliest van hekkensluiter

(foto Goorsnieuws.nl)

Het eerste elftal van Twenthe Goor heeft geen goede zaken gedaan bij Victoria. De ploeg van Dirksen moest voor rust al het onderspit delven. Weliswaar maakte Guus Lummen de aansluitingstreffer, maar de ruststand was tevens de stand na 90 minuten. Twenthe kon niet imponeren in de tweede helft waardoor de gelijkmaker uitbleef.

Twenthe deelt nu de laatste plek met Victoria en Reutum, met drie punten uit vijf wedstrijden.

Dinsdag speelt het eerste elftal de thuiswedstrijd tegen Achilles, in de strijd om de Tukker Cup.

Zondag 28 oktober staat de clash tegen koploper Avanti Wilskracht op het programma, een weerzien met voormalig hoofdtrainer Michiel Mensink.

Bericht geplaatst op maandag 22 oktober 2018 om 10:17u22-10-2018 @ 10:17u | Link