Twenthe B1 verliest van koploper Reünie B1

Twenthe B1 verloor vandaag van Reünie B1 met 2-4. De uitslag is enigszins geflatteerd. Twenthe B1 liet vandaag het betere veldspel zien, maar voorin kon geen vuist worden gemaakt. Het goed opgebouwde spel van Twenthe B1 werd door het fysiek sterkere Reünie vaak onschadelijk gemaakt voordat Twenthe B1 écht gevaarlijk kon worden. Reünie hanteerde vaak de lange bal naar hun gevaarlijke spits. Op deze wijze kwam Reünie op voorsprong en Twenthe B1 maakte niet veel later gelijk, 1-1. Kort voor rust moest Twenthe B1 aan de noodrem trekken en kregen onze jongens een penalty tegen, 1-2. Reünie bleef kansen creëren, maar de verdediging en de keeper van Twenthe B1 wisten veel onschadelijk te maken. Reünie maakte in de tweede helft toch nog twee doelpunten, 1-4.

Het slotakkoord was voor Twenthe B1, dat bleef aandringen. Een paar kansen werden nog gemist, maar Twenthe B1 wist op het einde nog de 2-4 aan te tekenen.

Bericht geplaatst op maandag 29 oktober 2018 om 16:29u29-10-2018 @ 16:29u | Link