VV Twenthe O19 wint overtuigend in Goorsche derby

VV Twenthe O19 heeft maandagavond overtuigend gewonnen van stadsgenoot GFC. Het goede voetbal resulteerde in een 5-0 overwinning.

Twenthe had in de eerste helft veel de bal, maar was wat slordig waardoor grote kansen uitbleven. Luuk Freriksen raakte de paal, waarna Mart Spenkelink even later de 1-0 maakte. De verdediger stoomde mee naar voren en schoof oog in oog met de keeper rustig raak.

In de tweede helft speelde de thuisploeg geconcentreerder, wat zich ook uitbetaalde in goals. Lucas Hulsman schoot in de kluts de 2-0 binnen, waarna Wessel Vrielink met z’n linker de 3-0 binnenschoot. De afscheidnemende Stijn Jeurlink, die doorschuift naar de senioren, maakte er 4-0 van. Het slotakkoord was voor Thomas Kemper, die uit een corner de 5-0 maakte.

Bericht geplaatst op dinsdag 26 februari 2019 om 10:56u26-02-2019 @ 10:56u | Link