vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

vv Twenthe JO13-1 kampioen!

vv Twenthe JO13-1 kampioen!

Na een 15-1 overwinning op GFC mag vv Twenthe JO13-1 zich officieel kronen tot kampioen. De spelers kregen bij opkomst een steuntje in de rug met een mooie sfeeractie. Die worp zijn vruchten af, want al na vijf minuten stond er een 2-0 voorsprong op het scorebord. De Tricolores liet het daar niet bij en wist uiteindelijk vijftien keer te scoren. Trainer Wouter Bekhuis heeft mooie woorden over voor zijn elftal.

Graag neem ik jullie mee in de wereld van de kampioenen van vv Twenthe Goor JO13-1. Wie zijn deze kampioenen en waarom zijn ze kampioen geworden?

Als trainer krijg je een elftal op papier en dan weet je het al; dit kan wel eens heel interessant worden (#ietsmetgevoel). Vervolgens ga je als trainer op individueel niveau kijken en dan zie je dat ze ook nog goed kunnen voetballen. Ga je het nog verder finetunen, dan praat je over posities in het veld, tja, dan komt er wel een glimlach. Dan moet je ook nog een kader samenstellen en dan dienen zich twee Old Skool voetballers zich aan. Met deze 2 toppers zijn we de strijd aangegaan, deden we vroeger al, en het resultaat mag er zijn!

De 13-1 heeft dit jaar een hele goede mix qua spelers met de daarbij behorende kwaliteiten. Een zeer goede keeper, sterke verdedigers, creatieve en controlerende middenvelders, aanvallers die goals kunnen maken en willen verdedigen. Linkspootjes-rechtspootjes-mandekkers-turbomannetjes-koppers-creatievelingen-tweebenige spelers, maar ook clowns! Een dolletje, gekkigheid en gezelligheid was aanwezig, maar ook aandacht voor overige zaken. Wat hebben ze dan allemaal gemeen? Dat is 110% inzet!

Wie zijn ze?

Ryan Slag: Top keeper! De man met een hart van goud. Zowel binnen als buiten het veld. Bleef op de juiste momenten overeind en pakte op de beslissende momenten de bal. Ryan, je hebt ons veel punten opgeleverd, klasse gedaan!

Dex Vleemink: Deze sterke verdediger kan ook nog goed voetballen. Hij heeft overzicht en stuurt/coacht zijn medespelers. Knap dat je dit nu al kunt en doet. Als er een lach op zijn gezicht komt, dan weet je dat het goed zit. Sterk seizoen gedraaid.

Xander Abbink: Als je tegenover Xander staat als tegenstander, dan heb je een beroerde middag. IJzersterk in de één tegen één duels en grijpt op de juiste momenten in. Daarnaast ben je ook nog eens goed in waterpolo, klasse hoe je dit combineert. Volgend seizoen maar eens een training in het zwembad organiseren. Voetbal versus Waterpolo. :) Sterk seizoen gedraaid.

Sieb Vrijman: Wat heb jij stappen gemaakt, voetballend en fysiek! Je bent een sterke verdediger geworden. Als je op het middenveld moet voetballen pas je je net zo makkelijk aan en doe je de juiste dingen. Volgend seizoen mogelijk iets anders, hopelijk zie ik je in de toekomst weer terug!

Nick ten Berge: Deze rustige en trouwe speler heeft het welbekende neusje voor de goal en staat vaak op de juiste plek. Multifunctioneel inzetbaar op het veld en dit maakt je tot een waardevolle speler. Stuur Nick met een opdracht het veld in en het komt goed.

Mats vd Horst: Deze slimme, goede en goudeerlijke middenvelder geeft altijd 110%. Overige spelers nemen dit van je over en dit doe je op een hele natuurlijke manier. Aanvoerders hebben dit ook over zich. Daarnaast heb je inzicht en geef je de steekbal op het juiste moment, heerlijk om dit te zien. Knap gedaan dit seizoen.

Daan Freriksen: Als iets zeker is in dit leven dan is dit het wel; Jij bent een zoveel betere voetballer dan je vader! Daan speelt vaak vanaf links midden en voorin. Hij is de speler die echt tweebenig is, geweldig om te zien hoe makkelijk jij met rechts en links schiet. In een uitzichtloze situatie creëer jij iets. Je maakt zelf de goal of je geeft de voorzet waardoor andere scoren.

Lukan Groeneweg: Deze wendbare en flexibele speler speelt vanuit het middenveld maar is ook op andere posities bruikbaar. Een ideale speler voor een trainer en als de eerste acties goed gaan… pas dan maar op! Dan weet Lukan wat hij echt kan en is ie niet te stoppen. Op de training heeft hij altijd wel wat te vertellen en dat brengt ook gezelligheid met zich mee.

Keano Koch: Als jij aan de bal komt dan gebeurt er altijd wel iets. Specifiek iets voor Keano is zijn korte kapbeweging en met snelheid langs zijn tegenstander. Mooi om deze acties te zien. Hiervoor komen supporters naar het stadion, in jouw geval het Sportpark ‘t PiepWillem. Sterk seizoen gedraaid.

Diem ten Elshof: Helaas dit seizoen niet heel vaak kunnen voetballen ivm kuit/hiel blessure. Maar wanneer Diem er wel was, dan was geen keeper veilig. BAM….Wat een hard en goed gericht schot heb jij! Je gaat stoppen met voetballen en wij wensen je veel goeds.

Taeke Koster: De (karper) visser van het elftal. Hij beweegt zich net zo makkelijk als een vis in het water uuh veld. Backposities of op het middenveld… het maakt jou niet zo veel uit. Taeke is uit het juiste hout gesneden….stuur hem met een opdracht weg en hij voert deze opdracht uit. Dat je altijd ruimschoots op tijd bent voor de training, dat siert je!

Cas Freriksen: Onze turboman en topscorer van het elftal. Wanneer Cas de bal krijgt, dan is het feest. Hoe dat in het veld gaat? Balverovering-dribbelen en ACTIE…. Gas erop, tegenstander voorbij en door, wederom 2 tegenstander passeren en dan de TURBO erop, om vervolgens af te ronden met een goal of assist. Sterk seizoen gespeeld.

Dylan Heere: Deze lieve, betrouwbare speler wil iedereen wel in zijn elftal hebben. Op het middenveld of voorin, jij weet waar je moet staan en je doet de juiste dingen. Een Team-player ten top en dat is een kwaliteit. Nog belangrijker, je geeft je grenzen aan en maakt dit bespreekbaar. Klasse gedaan dit seizoen.

Jort Schlepers: Deze topper probeert al bijna een jaar lang zijn trainer een Panna te geven… helaas het lukt hem nog steeds niet! :) Ook voor Jort kom je graag naar het stadion lees ’t PiepWillem. Een fantastisch linkerbeen, zoveel energie en een hele goede balbeheersing. Heerlijk om te zien. Ga zo door, dan zie ik je samen met je broer voetballen in het eerste van Twenthe Goor.

Het was een mooi, gezellig seizoen en wat hebben we veel geleerd. Mooie herinneringen gekregen bij de laatste thuiswedstrijd, met alles erop en eraan.

Bedankt voor het afgelopen seizoen, ik heb jullie met veel plezier getraind, ik heb gelachen en mijn o.m.g. momentjes gehad. Ik zie jullie zeker nog terug op de voetbalvelden van vv Twenthe Goor.

Sportieve Groet, Wouter Bekhuis

Trainer vv Twenthe Goor 13-1

Via deze weg willen wij de overige elftallen bedanken, die ons geholpen hebben

wanneer we krap zaten qua spelers. ‘Winnen doe je samen”


Bericht geplaatst op zaterdag 18 mei 2024 om 14:28u18-05-2024 @ 14:28u | Link

Twenthe JO13-1 kan kampioen worden tegen GFC! Moedig ze aan

Twenthe JO13-1 kan kampioen worden tegen GFC! Moedig ze aan

Een affiche om je vingers bij af te likken. De spelers van Twenthe JO13-1 kunnen zich zaterdag kronen tot kampioen door in een rechtstreeks duel af te rekenen met GFC. De Oude Goorsche is te gast op Sportpark Piepwillem bij het duel dat op 11.15 uur begint. De spelers van Twenthe hopen met deze oproep op ons digitale thuis zoveel mogelijk Tricolores warm te maken om de mogelijke balkonridders aan te moedigen. 

Bericht geplaatst op dinsdag 14 mei 2024 om 21:02u14-05-2024 @ 21:02u | Link

Teambuilding bij Pinkster Beachball!

Aanstaande zondag is het Pinksteren en dus zijn alle voetbalteams vrij en wordt er op maandag gevoetbald. Een ideaal moment om zondag met je elftal aan de teambuilding te werken! In Goor wordt dit jaar voor het eerst het evenement Pinkster Beachball georganiseerd op eerste pinksterdag. Een beachvolleybal toernooi op het strand, gevolgd door een te gekke Beachparty en dit op de buitenplaats van de Kippenvel Evenementenlocatie in Goor, op steenworp afstand van ons sportcomplex. Meer informatie of aanmelden: www.pinksterbeachball.nl

Bericht geplaatst op dinsdag 14 mei 2024 om 15:00u14-05-2024 @ 15:00u | Link

Lammertink schiet Twenthe naar nacompetitie

Twenthe heeft vanmiddag een uiterst knappe zege geboekt bij TVV in Enschede. Grote man aan de zijde van Twenthe was Mart Lammertink met drie treffers.

De spits zette ons vlaggenschip al na een klein kwartier op voorsprong. Vlak voor rust prikte hij er nog twee doelpunten bij, waardoor een 0-3 ruststand op het bord stond. Gelijk na rust maakte TVV de 1-3, maar daar bleef het ook bij. Dankzij de zege is Twenthe nu verzekerd van nacompetitie om promotie. Tegen wie is nog onduidelijk en bovendien moeten eerst de competitiewedstrijden tegen `t Centrum en Buurse nog worden afgewerkt.

Bericht geplaatst op zondag 12 mei 2024 om 18:56u12-05-2024 @ 18:56u | Link

Familiedag 22 juni, meld je nu aan!

Familiedag 22 juni, meld je nu aan!

Hey allemaal! Vergeet niet om je voor 31 mei aan te melden voor onze fantastische familiedag op zaterdag 22 juni 2024 bij VV Twenthe! Er staan zoveel leuke dingen op het programma, waaronder een geweldige stormbaan! 

Je kunt je aanmelden door op deze link te klikken: Aanmelden familiedag! of scan simpelweg de QR-code op de aankondiging. Mis dit niet en zorg dat je erbij bent met je familie! 

We kijken ernaar uit om jullie te zien op onze familiedag!

Bericht geplaatst op zondag 5 mei 2024 om 13:57u05-05-2024 @ 13:57u | Link

VrijwilligersBBQ 22 juni, meld je nu aan!

VrijwilligersBBQ 22 juni, meld je nu aan!

Op zaterdag 22 juni 2024 staat er een geweldige Vrijwilligers BBQ op het programma om jullie te bedanken voor jullie onmisbare bijdrage aan onze club! Geniet van heerlijk eten en de gezelligheid, vanaf 17.00 uur!

Jullie zijn de spil van vv Twenthe - een club om trots op te zijn! Vergeet niet je aan te melden vóór 31 mei 2024 via de QR-code op de aankondiging of via deze link: Vrijwilligers BBQ aanmelden.

Het wordt een avond vol échte Twent(he)se gezelligheid. Mis dit niet!

Bericht geplaatst op zondag 5 mei 2024 om 13:50u05-05-2024 @ 13:50u | Link

Fotoverslag: jeugdkamp weer groot succes

Het Jeugd Activiteiten Team (JAC) kijkt wederom terug op een erg geslaagd jeugdkamp. Zo stonden er leuke spelletjes op het programma, was er uiteraard weer een fanatiek voetbaltoernooi en daarnaast werden onze jeugdspelers vermaakt met activiteiten als: badminton, bingo en een quiz. 

De spannende spooktocht was ook dit jaar weer één van de hoogtepunten en het kamp werd afgesloten met een paar uur zwemmen in Haaksbergen. Alle foto`s zijn terug te vinden op de Facebook-pagina van JAC VV Twenthe. 

Bericht geplaatst op woensdag 1 mei 2024 om 20:21u01-05-2024 @ 20:21u | Link

Happy Hour Club van 100

Beste leden van de Club van 100,

Het is binnenkort weer tijd voor een Happy Hour! Jullie zijn van harte welkom op zaterdag 25 mei bij café de Buddy`s om 16:00 uur.

Wil je hier graag bij zijn? Graag even aanmelden via aanmelden.clubvan100@gmail.com. Dit kan tot 20 mei.

Graag tot dan!

Bestuur Club van 100

Bericht geplaatst op woensdag 1 mei 2024 om 14:39u01-05-2024 @ 14:39u | Link

Aanstaande donderdag: Speciaalbieravond

Aanstaande donderdag: Speciaalbieravond

Bericht geplaatst op zondag 28 april 2024 om 17:21u28-04-2024 @ 17:21u | Link

Twenthe terechte winnaar Goorse derby

Twenthe terechte winnaar Goorse derby

Twenthe heeft drie belangrijke punten gepakt in de strijd om promotie. De stadsderby tegen Hector werd met 3-1 gewonnen.

Twenthe was de eerste helft heer en meester. Na zeven minuten lag de bal voor het eerst in het netje, maar de goal van Twenthe werd om onduidelijke redenen afgekeurd. Na een half uur was Twenthe opnieuw dichtbij. Daan de Lat kopte uit een corner op de kruising. Twee minuten later was het wel raak. Fabian Overklift vond de diepgaande Stijn Jeurlink met een prachtige boogbal, waarna de rechtsbuiten koeltjes afrondde, 1-0. Dat was ook de ruststand.

In de tweede helft probeerde Twenthe de score uit te bouwen. Dat lukte in de 61e minuut. Na een misverstand in de achterhoede bij Hector was Stijn Jeurlink attent en tikte hij simpel de 2-0 binnen. Toen met nog 25 minuten op de klok ook de 3-0 binnenviel, leek de wedstrijd gespeeld. Lars Veehof vond met een afgemeten voorzet spits Mart Lammertink, die de bal goed aannam en laag binnenschoot. Binnen de minuut maakte Hector echter de 3-1, toen de linksbuiten ontsnapte en handig binnenwerkte. Dichterbij kwamen de Groenwitten echter niet en dus ging de overwinning naar de Tricolores.

Bericht geplaatst op zondag 28 april 2024 om 16:01u28-04-2024 @ 16:01u | Link