vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Vrielink nieuwe trainer tweede elftal

Vrielink nieuwe trainer tweede elftal

Roy Vrielink staat vanaf volgend seizoen als hoofdtrainer van het tweede elftal voor de groep. Hij volgt Peter Horselenberg op, die na liefst tien seizoenen afzwaait.

Vrielink, momenteel nog assistent-trainer bij het eerste elftal, gaat naast zijn trainerschap ook de cursus VC2 (eerder TC3) volgen. De Technische Commissie is verheugd met de aanstelling van Roy: "Een jongen van de club, die iedereen binnen de club kent. Daar zijn we heel erg blij mee". Op de achtergrond wordt op dit moment gewerkt aan verdere invulling van de technische staf van het tweede elftal. 

Bericht geplaatst op donderdag 29 februari 2024 om 09:48u29-02-2024 @ 09:48u | Link

Gezocht: bestuurslid facilitaire zaken

Gezocht: bestuurslid facilitaire zaken

Al jaren is Joop van den Burg het vaste aanspreekpunt voor zowel kleding als materialen. Behalve bestuurslid is hij ook coördinator van de materialencommissie. Daar zijn we hem zeer dankbaar voor. Hij heeft echter aangegeven te willen stoppen met deze rol en dus zijn we op zoek naar een vervanger van Joop. Het team met handjes staat nog steeds klaar, bestaande uit Johan Rienks (materiaalbeheerder junioren), Paul van Wissing (materiaalbeheerder senioren) en Henk Geerding (ondersteunende taken). Zij zijn dus op zoek naar een coördinator, die ook de bestuursfunctie wil vervullen. Je krijgt ook een grote rol in de toekomstige merkenkeuze en kledinglijn van de club. Belangrijk om te weten is dat Joop niet meteen weg is: hij zorgt voor een goede inwerkperiode, ondersteunt en is bereid back-up te zijn. Een goed inwerktraject is dus verzekerd!

Ben jij of ken jij de geschikte persoon voor deze functie? Wil je deze rol wellicht vervullen in combinatie met iemand anders of gewoon meer weten? Neem dan contact op met voorzitter Robin Kemper (06-53769280)!

Bericht geplaatst op maandag 26 februari 2024 om 21:01u26-02-2024 @ 21:01u | Link

Zaterdag 13:00 uur finales biljarttoernooi

Zaterdag 13:00 uur finales biljarttoernooi

Na een geslaagd 3banden toernooi is het nu de beurt aan het succesvolle libre toernooi. Met een deelnamelijst van +100 personen zijn er 4 overgebleven.

Dit zijn:

1.Milan Elfers 

2.Rogier de Lat 

3.Boulos Kourie 

4.Stef Eland

Kom dit weekend de jongens aanmoedigen onder het genot van een hapje en een drankje en laten we er met iedereen er een gezellige middag van maken.

De organisatie

Bericht geplaatst op maandag 26 februari 2024 om 21:00u26-02-2024 @ 21:00u | Link

Manderveen - Twenthe afgelast

Manderveen - Twenthe afgelast

Vanwege de erbarmelijke omstandigheden van de grasmat in Manderveen gaat de wedstrijd van het eerste elftal vanmiddag niet door

Bericht geplaatst op zondag 25 februari 2024 om 09:33u25-02-2024 @ 09:33u | Link

Lammertink:

Lammertink: "Terugkeren in de 4e klasse"

VV Twente gaat komend weekend op bezoek bij VV Manderveen, maar trainer Mark Bolink kan nog geen beroep doen op Mart Lammertink. De talentvolle aanvaller - die in de jeugdopleiding vooral indruk maakte als verdediger - zit namelijk sinds december in Oostenrijk en werkt daar als skileraar.

"Ideaal is het allemaal niet", vertelt hij in een interview met Tubantia. "Het liefst speel ik alles en help ik Twenthe om de titel te pakken. In maart keer ik terug en hoop ik mijn doelpunten weer te maken. Ik heb er inmiddels zo’n tien gemaakt dit seizoen. Hopelijk kom ik in de buurt van de twintig en vieren we in mei het kampioenschap met elkaar", aldus Lammertink, die een duidelijk doel voor ogen heeft. 

"We willen dit jaar kampioen worden en terugkeren in de vierde klasse", vervolgt hij ambitieus. "Dat is het niveau waarop deze club thuishoort. We staan slechts een punt achter de koploper en hebben het kampioenschap daarmee in eigen hand. Ik geloof er nog steeds in dat wij de titel kunnen pakken. Voetballend zijn wij de beste ploeg van de competitie, vind ik", besluit Lammertink vastberaden. 

Bericht geplaatst op vrijdag 23 februari 2024 om 15:37u23-02-2024 @ 15:37u | Link

Geslaagde eerste dag FC Twente soccercamp

Geslaagde eerste dag FC Twente soccercamp

Het tweedaagse FC Twente soccercamp bij v.v. Twenthe beleefde vandaag een geslaagde eerste dag. Zo`n vijftig kinderen genoten van de variërende techniek-, partij- en spelvormen. Een mooie opkomst in combinatie met het goede weer zorgden voor een leuk eerste deel van het voetbalkamp.

Update: FC Twente heeft inmiddels ook een aantal foto`s gedeeld via Instagram. 

Bericht geplaatst op donderdag 22 februari 2024 om 16:58u22-02-2024 @ 16:58u | Link

Geen meldingen bij vertrouwenspersoon

Geen meldingen bij vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersonen van v.v. Twenthe, Ben Bekhuis en Leonie Roering-Horselenberg, hebben het periodieke rapport inzake vertrouwenskwesties opgeleverd. Het bestuur is verheugd te melden dat er geen meldingen omtrent ongewenst gedrag zijn binnengekomen sinds hun aanstelling. Wel hecht het bestuur er waarde aan nogmaals te benadrukken dat de vertrouwenspersonen altijd bereikbaar zijn bij een incident. De contactgegevens en meer informatie vind je HIER.

Onafhankelijk
De vertrouwenspersonen zijn onafhankelijk van het bestuur en zullen altijd open staan om te luisteren naar jouw verhaal of klacht bij een incident. Daarna bekijken we samen welke stappen we kunnen nemen om tot een oplossing te komen. Alle informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Als je dit als melder niet wilt, worden persoonlijke gegevens aan niemand doorgegeven. Bovendien is er altijd toestemming nodig van de betrokkene voordat er vervolgstappen worden gezet. Het belang van de betrokken persoon staat voorop, met als doel om problemen zo snel mogelijk op te lossen zodat veilig en plezierig samen sporten, of samen werken, voorop komt te staan!

Bericht geplaatst op dinsdag 20 februari 2024 om 20:38u20-02-2024 @ 20:38u | Link

Zaterdag 24 februari: Kwartfinales biljarttoernooi

Zaterdag 24 februari: Kwartfinales biljarttoernooi

Het einde van het biljarttoernooi nadert wat betekent dat de laatste kwartfinalisten zijn geloot. De wedstrijden worden komende zaterdag 24 februari gespeeld. Zie hieronder de geplande wedstrijden. 

Zaterdag 24 februari. Aanvang 14.30u Iedereen moet hier ook op dit tijdstip aanwezig zijn.

Stef Eland/Jeroen Haverkate - Gerd Weurding
Tjeerd Kingma - Boulos Kourie
Stephan de Lat /Olaf van Straaten - Rogier de Lat
Milan Elfers - Wessel Vrielink/Gerard de Lat

Bericht geplaatst op maandag 19 februari 2024 om 10:15u19-02-2024 @ 10:15u | Link

Oefenwedstrijden eerste en tweede elftal

Oefenwedstrijden eerste en tweede elftal

Door de voorjaarsvakantie is er al even niet gevoetbald door de selectieteams van onze vereniging. Hoog tijd voor een tweetal oefenwedstrijden dus. Maandag speelt het tweede elftal een oefenwedstrijd tegen TVO, aanvang 20:00 uur op het Piepwillem. Dinsdag is het dan de beurt aan het eerste elftal. Ook zij trappen om 20:00 uur af en doen dat in een thuiswedstrijd tegen Rietmolen. Komt allen!

Bericht geplaatst op zondag 18 februari 2024 om 12:00u18-02-2024 @ 12:00u | Link

Jeugdtrainers bekend voor seizoen 2024/2025

Jeugdtrainers bekend voor seizoen 2024/2025

VV Twenthe is achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. In grote lijnen is inmiddels ook bekend wie er voor de groep zullen staan bij de selectieteams in de jeugdopleiding. 

Ronny van Laar blijft trainer van de JO19-1, Ronan Stukker gaat van de JO16-1 naar JO17-1 en doet dit na de zomerstop samen met Timo Haafkes. Joep Vrielink en Fred van Ginkel blijven samen de JO15-1 doen, terwijl Wouter Bekhuis trouw blijft aan JO13-1 en samen zal werken met Nick Peters.

Bericht geplaatst op vrijdag 16 februari 2024 om 17:17u16-02-2024 @ 17:17u | Link