vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Eerste naar Unisson, hofderby`s 2e en 7e

Eerste naar Unisson, hofderby`s 2e en 7e

Het was een teleurstellend weekeinde voor ons eerste elftal afgelopen week. De verloren derby tegen Hector deed pijn. Ook op de ranglijst zakt ons eerste nu wat weg en staat het nog slechts drie punten boven de gevreesde streep. Tegelijkertijd hoeft er ook zeker niet gewanhoopt te worden. De start van het seizoen was goed en als er zondag uit bij BSC Unisson `gewoon` gewonnen wordt staan de mannen van Mark Bolink er prima bij. De verschillen zijn namelijk klein. Nog steeds zijn er wel verschillende blessuregevallen bij ons vlaggenschip. De vorige week uitgevallen sterkhouder Stijn Jeurlink is niet op tijd hersteld voor het uitduel bij Unisson, aanvoerder Jeffrey Asbroek is niet fit en ook doelman Bas Zweers moet verstek laten gaan. 

Het tweede elftal leed vorige week een beschamende nederlaag bij Vogido en heeft wat goed te maken. Met nog slechts twee wedstrijden te gaan voor de mannen van Peter Horselenberg is er geen ruimte meer om te falen. De thuiswedstrijd tegen Bentelo 2 is dus van groot belang om deelname aan de promotiepoule na de winterstop veilig te stellen. Dat is immers nog steeds de doelstelling. Om 09:45 uur wordt er afgetrapt voor de hofderby. Twenthe 3 heeft opnieuw een weekeinde vrijaf, terwijl bij Twenthe 4 een sportieve crisis is afgewend. De minieme 3-2 zege op het sterrenensemble van Rietmolen 3 geeft de technische staf wat lucht. Zondag is Witkampers 4 de tegenstander als om 12:00 wordt afgetrapt voor het thuisduel tegen de equipe uit Laren.

Op datzelfde tijdstip trapt Twenthe 5 af voor een thuiswedstrijd tegen SP Neede 4. Het vijfde is bezig aan een kleurloos seizoen en weet nog niet te imponeren. Dat geldt ook voor Twenthe 6, dat al tijden in de onderste regionen bivakkeert. Daar zal waarschijnlijk voorlopig geen verandering in komen, maar punten moeten er dit weekend wel gepakt worden door de mannen van Henk Ringersma en Ben Bekhuis. Zij treffen namelijk hekkensluiter Raalte 7. Ook Twenthe 7 treft de hekkensluiter van de competitie. Een overwinning tegen de nog puntloze buren van WVV is haalbaar.

Twenthe 8 kent een slechte fase en heeft al drie wedstrijden op rij verloren. Kunnen zij een ommekeer bewerkstelligen tegen de `dwarsliggers` uit Enter? Ook de vrouwen zullen zich moeten herstellen van een nederlaag. Vorige week werd er kansloos verloren van directe concurrent RSC uit Rossum. Afgelopen weekend hebben de dames een weekend vrijaf gehad, zondag moeten ze aantreden tegen een andere titelkandidaat: Reutum Vrouwen 1. 

Bericht geplaatst op vrijdag 25 november 2022 om 12:00u25-11-2022 @ 12:00u | Link