JO19-1 boekt monsterzege op DES

Twenthe JO19-1 heeft vanavond een 8-1 zege geboekt op DES. Die uitslag had, als er iets beter gevoetbald was, nog veel hoger uit kunnen vallen.

Halverwege de eerste helft werd het 1-0 voor de thuisploeg. Uit een hoekschop van Joep Vrielink kopte Pim Hofmeijer binnen. Vlak voor rust ging het vervolgens snel. Jikke Horselenberg schoot hard door het midden en omdat de doelman wegdook werd het 2-0. Dankzij twee goals van Stijn Slag werd het nog voor rust 4-0.

Na rust werd het via Julian Timmer 5-0, waarna Benjamin Wolf de 6-0 en 7-1 voor zijn rekening nam. Die laatste goal had erg veel weg van een eigen doelpunt, maar voor de statistieken mag de middenvelder hem hebben. Het slotakkoord was voor gelegenheidscaptain Joep Vrielink, die laag in de hoek binnenschoot.

Bericht geplaatst op maandag 22 mei 2023 om 22:39u22-05-2023 @ 22:39u | Link