vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

DE OLIEBOLLENCROSS, EEN SPORTIEVE START VAN HET NIEUWE JAAR!

De traditionele oliebollencross van de vv Twenthe wordt dit jaar gehouden op zondag 4 januari 2015. Zo vlak na de feestdagen is er natuurlijk weer behoefte aan beweging en gezelligheid op ons sportpark.

Het hoofdnummer is dit jaar natuurlijk ook weer de prestatieloop met afstanden van 1000 meter (voor de allerkleinsten) 2,5 - 5 en 10 kilometer. Voor de wandelaars staat er weer een heerlijke zondagochtend-frisse-neus-wandeling op het programma. De wandelaars kunnen vanaf 10 uur starten, voor hen is er natuurlijk weer een versnapering onderweg. De lopers kunnen inschrijven vanaf 9:30 uur. Een uurtje later rond half elf volgt dan het startschot voor de cross. Voor de broertjes en zusjes van de actieve lopers zijn er voldoende kleurplaten en stiften in de kantine aanwezig. De jongste jeugdelftallen krijgen via hun leiders van tevoren een kleurplaat die zij op zondag mee mogen nemen naar de kantine.

De organisatie rekent dit jaar weer op veel deelnemers uit alle geledingen, jeugd, dames, meisjes, senioren en natuurlijk: de spelers van de selectie. Dus heren trainers: een goed begin is het halve werk. Natuurlijk wordt er weer voor een gezellig sfeertje gezorgd rondom de cross.

Zondag 4 januari 2015 – Oliebollencross en Kleurwedstrijd / Wandeltocht / Prestatieloop over diverse afstanden / Oliebollen en warme chocolademelk

Voor de jongste jeugd worden er van tevoren kleurplaten verspreid voor de kleurwedstrijd, ook in de kantine kan er volop worden gekleurd, er is voor iedereen een prijsje. Loop je zelf niet mee, meld je dan aan om te helpen bij de organisatie (Rudi Vrielink: 271670) en kom in ieder geval om de sportievelingen van onze club aan te moedigen!

Graag tot zondag 4 januari 2015!

Bericht geplaatst op zaterdag 20 december 2014 om 19:39u20-12-2014 @ 19:39u | Link