vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Word jij de nieuwe Bas Nijhuis?

Word jij de nieuwe Bas Nijhuis?

Lijkt het je leuk om voetbalwedstrijden te leiden? Ga dan de uitdaging aan! Samen met s.v. Hector, GFC, WVV `34, v.v. Bentelo, s.v. TVO en ZWO’23 organiseren we een cursus voor scheidsrechters: Aspirant scheidrechters/beginnerss. De cursus is voor jongens/meisjes of volwassenen die het leuk zouden vinden op zaterdag of zondag een wedstrijd van de jeugd of senioren te fluiten, alleen tot nu toe nog nooit of soms een wedstrijd hebben geleid. 

De cursus wordt gehouden op drie avonden: maandag 6, 20 en 27 november van 19.00 - 21.00 en bestaat uit praktijkles van een ervaren docent. In de lessen worden de cursisten de beginselen geleerd van hoe je een wedstrijd het beste kunt leiden, door direct een wedstrijd te fluiten. Ook wordt een stukje theorie besproken. Daarna word je begeleid door een ervaren scheidsrechter van v.v. Twenthe bij een wedstrijd op de zaterdag/zondag. 

Lijkt het je dus leuk, maar heb je het nog nooit geprobeerd? Geef je dan voor vrijdag 27 oktober op en kom maandag 6 november naar v.v. Twenthe. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar Robert Veehof via robertveehof1970@gmail.com, vermeld dan naam en telefoonnummer. Voor vragen kun je ook contact met hem opnemen via 06-27239165.

Bericht geplaatst op dinsdag 24 oktober 2023 om 20:15u24-10-2023 @ 20:15u | Link