JO19-1 wint van Witkampers

Twenthe JO19-1 heeft met 3-1 gewonnen van de leeftijdsgenoten van Witkampers. Dat was vooral te danken aan een erg goede eerste helft.

Daarin duurde het lang voordat de ban gebroken was, maar tien minuten voor rust was het zover. Julian Timmer schoot binnen. Een halve minuut later was het al 2-0. Siem van Zutphen maakte een lange rush langs de zijlijn, waarna via een aantal schijven Nick Peters het eindstation was. Hij schoot van net buiten het strafschopgebied raak. Vlak voor rust werd het zelfs 3-0. Een goede uittrap van gelegenheidsdoelman Joren van Sermond vloog over en langs iedereen heen, maar Adam Albin was attent, pikte de bal op en bleef alleen voor de doelman rustig, 3-0.

De tweede helft was een stuk minder van Goorse kant. Witkampers ging meer risico nemen en maakte na een misverstand achterin halverwege de tweede helft de 3-1. Daar bleef het gelukkig bij en dus kunnen de jongens van Ronny van Laar een mooie driepunter bijschrijven.

Bericht geplaatst op zaterdag 11 november 2023 om 17:11u11-11-2023 @ 17:11u | Link