vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

FC Twente komt naar v.v. Twenthe

FC Twente komt naar v.v. Twenthe

In de voorjaarsvakantie komt FC Twente naar v.v. Twenthe met een leuk en sportief 2-daags FC Twente Soccer Camp, dagelijks van 9.00 tot 15.00 uur. Wil jouw kind zich uitleven tijdens een actief Soccer Camp? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het FC Twente Soccer Camp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie. Terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden.

Over de FC Twente Soccer Camps
Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen, spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk FC Twente Soccer Camp! De activiteiten zijn voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar.

Wat kunnen deelnemers aan het FC Twente Soccer Camp verwachten?
– Je eigen FC Twente Soccer Camps tenue
– Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
– Professionele en enthousiaste begeleiding
– FC Twente Soccer Camps certificaat

Deelname aan het 2-daagse Soccer Camp bedraagt € 149,-. Ga snel naar www.fctwente.nl/soccercamps voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven

Bericht geplaatst op dinsdag 13 februari 2024 om 10:06u13-02-2024 @ 10:06u | Link