Twenthe wint oefenduel van Eilermark

Ons vlaggenschip heeft de eerste wedstrijd van dit seizoen gewonnen. Uit bij Eilermark werd het 1-2.

Twenthe trad tijdens het oefenpotje aan met een mix van spelers van het eerste en tweede elftal van vorig seizoen. Na een minuut of twintig kwam Twenthe op voorsprong. Een mooie dieptepass van de uitstekend spelende Luuk Freriksen werd door Stijn Jeurlink uitstekend binnengeschoten. In het restant van de eerste helft had Eilermark het flink lastig tegen het goed georganiseerd spelende Twenthe. 0-1 was dus de ruststand.

Na ruim een uur knalde Eilermark de 1-1 op het scorebord. Een corner werd weggestompt door doelman Nick Koebrugge, maar kwam precies terecht voor de voeten van een speler van de thuisploeg. Die twijfelde niet en volleerde de bal tegen de touwen. Met nog twintig minuten op de klok kwam Twenthe weer op voorsprong. Een dieptebal met buitenkant rechts van Luuk Freriksen zette Stijn Jeurlink alleen voor de keeper. De vlaggende grensrechter werd terecht laten staan door de leidsman, waarna Stijn de doelman omspeelde en binnentikte. Een uitstekende oefenzege voor de mannen van Edwin van Eerten tegen het uit de derde klasse gedegradeeerde Eilermark. Aanstaande vrijdag komt de selectie opnieuw in actie bij het Hoftoernooi bij Rood Zwart.

Bericht geplaatst op zaterdag 24 augustus 2024 om 19:21u24-08-2024 @ 19:21u | Link