Twenthe boekt eerste competitiezege

Twenthe heeft in Bathmen de eerste competitiezege geboekt. Na negentig minuten stond er een 1-2 eindstand op het scorebord.

Na 17 minuten kwam Twenthe op achterstand. De eerste keer dat de thuisploeg voor het doel kwam was meteen raak. Uit een hoekschop werd zonder tegenwerking eenvoudig binnengekopt. Halverwege de eerste helft sloeg Twenthe terug. Eerst schoot Jelmer Plegt met zijn verkeerde been op aan geven van Stijn Jeurlink knap raak in de verre hoek. Een minuut later viel een diepe bal van Lars Veehof tussen de verdediging en keeper, waar Stijn Jeurlink goed van profiteerde. Hij wipte de bal over de doelman heen en tikte daarna simpel binnen, 2-1.

Na rust ging de wedstrijd aanvankelijk gelijkop, maar naarmate de tweede helft vorderde kregen De Tricolores het steeds lastiger. Met een aantal geblokte schoten en een bal die van de lijn werd gehaald was het geluk aan Goorse zijde. Zo is de eerste driepunter binnen en blijft ons vlaggenschip dit seizoen ongeslagen.

Bericht geplaatst op zondag 6 oktober 2024 om 15:54u06-10-2024 @ 15:54u | Link