Twenthe D1 verliest van een sterker Hengelo D1

Twenthe D1 verloor zaterdag met 3-5 van Hengelo D1. Twenthe D1 begon goed aan de wedstrijd en scoorde binnen tien minuten de 1-0. Na de eerste tien minuten werd Hengelo sterker en begon Twenthe D1 veel duels te verliezen. Twenthe D1 verdedigende matig, ging half op de bal en kreeg twee doelpunten om de oren (1-2). Toch liet Twenthe het er aanvallend niet bij zitten en kreeg een paar goede kansen. Nog voor rust maakte Twenthe de verdiende 2-2 met een prachtig uitgevoerde aanval.

In de tweede helft hanteerde Hengelo meer de lange bal van achteruit. Dat bleek tactisch een goede zet. De ballen vielen goed en Hengelo kon opstomen naar het doel van Twenthe D1. Hengelo wist op die manier nog drie doelpunten te maken (2-5). Twenthe wist zelf nog één keer te scoren met veel inzet. De 3-5 eindstand is een goede afspiegeling van de verhoudingen in het veld.

Bericht geplaatst op vrijdag 23 september 2016 om 14:13u23-09-2016 @ 14:13u | Link