Twenthe D1 timmert verder aan de weg

Zaterdag won Twenthe D1 wederom met 5-0 van Tubantia. Dit was de tweede keer in korte tijd dat deze twee teams elkaar treffen. Deze wedstrijd is voor de 2e helft van de competitie.

Peter Horselenberg coachte deze wedstrijd bij afwezigheid van coach Fred van Ginkel. In de kleedkamer drukte Peter de jongens het hart, dat goed gevoetbald moet worden wil je van Tubantia kunnen winnen. Vorige keer wonnen de jongens ook van Tubantia met 5-0, maar in het verleden behaalde resultaten...

De eerste helft ging weer gelijk op, Twenthe D1 creëerde veel kansen, maar scoorden pas kort voor rust de 1-0.

De tweede helft werd het veld breder gehouden en twee breedte passes leverden de 2-0 en 3-0 op. Ook twee verdedigers wisten zaterdag te scoren. Zij konden mee naar voren, omdat Peter de jongens achterin één op één liet spelen.

Twenthe D1 staat nu op een 5e plaats in de 1e klasse. Top 3 is mogelijk, maar dat gaan we na de winterstop zien.

Bericht geplaatst op zondag 4 december 2016 om 19:39u04-12-2016 @ 19:39u | Link