C1 heer en meester tegen koploper Witkampers

De boys beginnen voortvarend aan de eerste helft, er werd goed gecombineerd en de ballen gingen vanaf het middenveld snel naar de spits of buitenspelers. De tegenstander had het daar erg moeilijk mee en de boys van C1 creëerden kans na kans. Na 10 minuten viel dan ook de zeer verdiende 1-0 en niet veel later de 2-0.

De tweede helft liet de thuisploeg de teugels wat vieren en werden de duels meer op het middenveld uitgevochten. Doordat de tegenstander toch nog een goal probeerde te forceren kreeg Twenthe C1 steeds meer ruimte en aan het einde van het tweede bedrijf nog een aantal grote kansen op de 3-0, maar helaas viel deze niet.

De conclusie van vandaag is dat de jongens zeer goed hebben gevoetbald hebben en niets hebben weggegeven. In de competitie in de 1e klasse blijft het ook ongekend spannend. Na 4 speelrondes staan we gedeeltelijk vierde met nog twee andere clubs en 3 punten achter op de nieuwe koploper.

Bericht geplaatst op maandag 16 oktober 2017 om 13:01u16-10-2017 @ 13:01u | Link