vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Inschrijven biljarttoernooi

Na het grote succes van afgelopen jaar met  Job Vaarhorst als winnaar wordt in december 2018 weer begonnen met het

VV TWENTHE biljarttoernooi.

Het is de bedoeling dat per speelavond om 19.30 uur (voor de zaterdag 14.00 uur) 8 biljart(st)ers aanwezig zijn, waarna de loting zal plaatsvinden wie tegen elkaar zal spelen om door te gaan naar de volgende ronde.

De eerste ronde mag men zelf bepalen met wie men deze avond wil spelen bijv. met het elftal of met je eigen kameraden. Vanaf de tweede ronde worden er nieuwe poules gemaakt waarna er op de speeldatum wordt geloot wie dan je tegenstander is.

Voordelen van deze opzet is dat er altijd 8 spelers aanwezig zijn. Dus er worden per avond dus 4 partijen gespeeld, wat naast het biljarten ook meer gezelligheid geeft. De wedstrijden worden gespeeld op de donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagmiddag.

Deelname is voor zowel de senioren, de jeugd vanaf 16 jaar en niet leden en het inschrijfgeld bedraagt €3,50

Bij opgave graag vermelden het aantal caramboles (punten) dat men moet maken, je telefoonnummer en welke avond/dag je het liefst biljart.
Voor mensen die niet in competitieverband biljarten, maar wel eerder aan dit toernooi hebben meegedaan, wordt het gemiddelde van voorgaande jaren meegerekend.

Je kunt je opgeven tot en met zondag 16 december 2018 via de mail Gerard de Lat of Eric Assink of op de lijst in de kantine of via je leider.

Er zal niet meer worden gebeld voor afspraken voor wedstrijden. Het programma komt op de Twenthe site en Facebook te staan. Houd dit dus in de gaten. Verplaatsing van een wedstrijd moet je onderling regelen.

Opgave tot en met: 16 december 2018
Leeftijd: minimaal 16 jaar
Start toernooi: 20 december 2018 19.30

Inschrijfgeld: € 3,50

Bericht geplaatst op dinsdag 11 december 2018 om 13:58u11-12-2018 @ 13:58u | Link