Twenthe verliest onder winderige omstandigheden van VV Reünie

Het eerste elftal heeft gisteren de uitwedstrijd bij VV Reünie verloren. Op een winderig sportpark de Wildbaan werd het 3-1. De ploeg van trainer Hans Dirksen begon sterk aan de wedstrijd waardoor het een aantal flinke kansen creëerde. Ondanks dat kwam Twenthe in de tiende minuut wel op een achterstand. Na een handsbal van verdediger Mart Spenkelink werd een strafschop gegeven. Dit resulteerde in de 1-0. Niet veel later werd de 1-1 gemaakt door Wouter Leusink. In de 25e minuut kreeg Stef Eland een opgelegde kans om de tricolores op voorsprong te zetten, maar zijn schot belandde eenvoudig in de handen van de doelman. Ruststand 1-1.

In de tweede helft kwam Twenthe er nauwelijks meer aan te pas en speelde het tegen de wind in. Dit bleek een lastige opgave. Vlak na rust maakte Reünie de 2-1. De thuisploeg kreeg meer vertrouwen en het werd sterker. Met name door een aantal gevaarlijke hoekschoppen kwam de thuisploeg al bijna op een 3-1. Uit een van die hoekschoppen werd in de 63e minuut wél de beslissende 3-1 gemaakt. Het eerste elftal staat momenteel elfde met dertien punten uit vijftien wedstrijden. Zondag 1 maart wacht wederom een zware tegenstander. Koploper UDI uit Enschede is dan te gast op sportpark `t Piepwillem.

Bericht geplaatst op maandag 17 februari 2020 om 12:35u17-02-2020 @ 12:35u | Link