vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Reminder: Vrijdag pupillentrainersavond

Beste trainers van de Mini’s, F-jeugd en E-jeugd, hierbij nodigen wij jullie allen uit voor de pupillentrainersavond op vrijdag 31 oktober. Deze pupillentrainersavond zal plaatsvinden op deze vrijdagavond op het Twentheveld. Aanvang 19.15 uur. Natuurlijk trek je je trainingstenue aan!

Een avond op het veld staan en samen voetbaltraining geven aan pupillen

Tijdens deze avond zullen we eerst kort een paar basiszaken met betrekking tot het training geven doorspreken, maar daarna zullen we ons gaan bezig houden met hetgeen waar het echt om gaat, het veld op om training te geven! De bedoeling is om diverse soorten oefenvormen neer te zetten en deze aan jullie te presenteren en ze met jullie door te nemen, deze oefeningen zullen worden uitgevoerd door een groepje E-pupillen.

Door jullie te helpen bij het opzetten en geven van voetbaltrainingen denken wij dat jullie nog betere trainers worden, waardoor ook alle Twenthepupillen zich nog beter ontwikkelen en beter gaan voetballen. Daar doen we het immers voor! Deze avond is daarnaast dan ook bij uitstek geschikt om vragen te stellen met betrekking tot het training geven.

Voor alle pupillentrainers!

Deze avond is bedoeld voor alle pupillentrainers (zowel gediplomeerd als ongediplomeerd). Wij hopen dus op een hele goede opkomst!
Wij willen niemand verplichten om te komen, maar hopen wel dat iedereen inziet, dat het ook een investering is in jezelf. Het zou dus jammer als je er niet bent.

Geef door of je wel of niet komt!

Graag ontvangen we van jullie allemaal een reactie op deze mail. Dan weten we of je wel of niet komt. Zodat we de avond goed kunnen voorbereiden en het juiste aantal spelers kunnen uitnodigen.

Stuur je antwoord per omgaande naar dennis.zuidersma@gmail.com maar uiterlijk 29 oktober 2014.

Heb je andere vragen of opmerkingen, dan horen we deze ook graag via de mail.

Wij zien jullie graag allemaal op vrijdagavond 31 joktober!!

Met vriendelijke groet,

Rudie Vrielink (TC F-groep en Mini’s)

Hans Lammertink (TC E-groep)

Hans Dirksen (Technisch jeugd coördinator)

Dennis Zuidersma (technisch ondersteuner pupillentrainers)

Bericht geplaatst op donderdag 30 oktober 2014 om 14:54u30-10-2014 @ 14:54u | Link