vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

TOTO | De tweede tussenstand!

Hier is dan de tweede tussenstand. Ondanks de hernieuwde corona-maatregelen kunnen we gelukkig `gewoon` blijven voetballen. Helaas zonder publiek, maar in ieder geval gaat de Twenthe TOTO door!

Als organisatie van de Twenthe TOTO moeten we helaas enigszins door het stof. Door een tweetal kleine verwijsfouten had niet iedereen de juiste punten bij de eerste tussenstand. Gerucht gaat dat deze foutjes zijn gemaakt door een, naar eigen zeggen, `volledig afgetrainde` ex-linksback van Twenthe 1, maar namen kunnen we uiteraard niet noemen. Hierbij de actuele TUSSENSTAND na twee duels!

Inmiddels hebben we een drietal leiders bovenaan de Toto. Eén van hen is Ramon Voortman. De rode keeper, die overigens nog steeds trots met nummer 33 in een niet ingeleverd pakje van de selectie loopt, gaat aan kop.

Naast hem staat Jeroen Spoelder. Ondanks, of wellicht dankzij, het uitvallen van zijn zoon Sem, haalde hij wél punten binnen in het duel met Reunie. Vanaf deze plek wenst de organisatie Sem erg veel sterkte toe met zijn derde knie. Schoonvader van Sem, P. vd Brink, maakt het podium compleet.

Nog een organisatorische mededeling:

Er was wat onduidelijkheid wat betreft de ingevulde uitslagen op het invulblad. Deze kun je als volgt lezen:

1-0 leidt tot een uitslag van `10`

0-1 leidt tot een uitslag van `1`

1-1 leidt tot een uitslag van `11`

0-0 leidt tot een uitslag van `0`

Enzovoorts. Controleer voor de zekerheid je ingevulde lijst via de tussenstand link!

Bericht geplaatst op woensdag 30 september 2020 om 14:07u30-09-2020 @ 14:07u | Link