vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

ALV vv Twenthe digitaal op dinsdag 24 november via Microsoft Teams

Het bestuur probeert in deze tijden van de coronacrisis zo goed als mogelijk de continuïteit van onze vereniging te waarborgen. Om die reden komt er als reeds vermeld een digitale versie van de Algemene Ledenvergadering. Deze vindt plaats op dinsdag 24 november 2020 om 20:00 uur middels Microsoft Teams. De aanmelding kan worden verricht via e-mail. En tijdens de vergadering vragen wij u (agendapunt 6) te stemmen over de (her-) verkiezing van Erwin Brinkers (penningmeester) en Nino Spoelder (secretaris).

Vragen of bezwaar

Hebt u vragen over de agenda, de notulen (deze ontvangt u na uw aanmelding) van de laatste algemene ledenvergadering en/of de (her-) verkiezing van de penningmeester en secretaris dan kunt u deze tot uiterlijk 21 november 20:00 per e-mail stellen via het mailadres alv@vvtwenthe.nl Indien u tegen deze wijze van vergaderen bezwaar heeft vernemen wij dat graag, onder vermelding van de redenen, van u. Uw bezwaar kunt u per e-mail indienen via het mailadres alv@vvtwenthe.nl.

Opgave
Opgave voor de elektronische ledenvergadering kan uitsluitend per e-mail aan alv@vvtwenthe.nl voor 21 november 20:00 uur. De link naar de elektronische vergadering inclusief een korte handleiding ontvang u dan maandag 23 november.

Bericht geplaatst op maandag 9 november 2020 om 16:28u09-11-2020 @ 16:28u | Link