vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Van de Technische Commissie: Teams nieuwe seizoen

Bijgaand weer een bijdrage van de Technische Commissie, voor wie natuurlijk ook het einde van het huidige seizoen nadert. Een uiterst vervelende jaargang gezien de corona-omstandigheden, maar desondanks wordt er toch met name door de jeugd nog altijd fanatiek gevoetbald op `t Piepwillem.

- In onze vorige bijdrage hebben we jullie bericht over onder meer de teamindeling voor het nieuwe seizoen. We kunnen hierbij melden dat we in de afrondende fase zitten waarbij de indeling 2021-2022 vanaf de tweede week juni op de website bekend wordt gemaakt! Uiteraard is het ieder jaar weer een heel gepuzzel. De teamindeling wordt samengesteld door de TC in overleg met de betreffende leiders, trainers en Jeugdcommissie. We proberen om zoveel mogelijk rekening te houden met de verschillende belangen. We willen benadrukken dat een perfecte indeling niet bestaat en er altijd situaties blijven bestaan die niet ideaal zijn. Hiermee willen we niet onze verantwoordelijkheid ontduiken, maar vragen we wel begrip voor het proces en de uitkomsten.

- De voetbaldag Ballon d`Or wordt doorgeschoven naar een nader te bepalen moment. Dit in verband met een ander initiatief voor een voetbaldag op 15 mei aanstaande vanuit de Jeugdcommissie. Dit willen we graag voorrang geven.

-De TC heeft besloten dat de laatste trainingen voor de jeugd en seniorengegeven wordenin week 24. Concreet betekent dit dat er tot en met zaterdag 19 juni nog getraind wordt op onze velden. Uitzondering hierop is de selectie van de senioren, zij trainen op 8 juli voor het laatst. 

Bericht geplaatst op donderdag 6 mei 2021 om 23:57u06-05-2021 @ 23:57u | Link