vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Dit is de teamindeling voor het nieuwe seizoen!

Beste spelers, ouders en/of begeleider,

Afgelopen half jaar is er hard gewerkt door de Technische Commissie om de elftallen voor het seizoen 2021 - 2022 vorm te geven. Dit doen wij samen met onder andere trainers/leiders/jeugdcommissie en putten uit ervaringen over het gehele seizoen. In principe is dit een doorlopende kwestie. Ook na 15 juni kan en moet er wellicht nog een wijziging doorgevoerd worden. Dit hangt af van eventuele aan- of afmeldingen.

Vanzelfsprekend zitten er uitdagingen aan het samenstellen van de teams. Hebben wij bijvoorbeeld genoeg spelers? Hebben wij te veel spelers en daardoor veel wissels en minder speelminuten? Hoe heeft COVID het spel beïnvloed op het wedstrijdritme van onze talenten, welke kinderen ‘horen bij elkaar’? En wat te doen als er wel ergens lastige keuzes gemaakt moeten worden, hoe pakt het dan uit?

Binnen de technische commissie zijn al deze zaken besproken en is er naar eer en geweten gehandeld. Vanaf nu is de recente indeling te lezen op onze site.

Nu de nieuwe teams voor volgend seizoen bekend zijn, is het ook aan de Technische Commissie om ervoor te zorgen dat elk team de juiste trainer(s) heeft. Gelukkig zijn er al heel wat mensen op wie vv Twenthe een beroep kan doen. Er zijn echter ook nog enkele jeugdteams waarvoor we nog op zoek zijn. Als zelfstandige trainer van een team, als trainer van een team samen met een andere trainer of als trainer die meedraait in de trainingscarrousel. Alle helpende handen zijn welkom! Ben je geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact op met Wouter Bekhuis of Koen Overbeek, zij vertellen je dan meer.

Wij zien uit naar een fris seizoen zonder beperkingen en met ouders langs de lijn.

Fijne zomer en tot aankomend seizoen.

Met sportieve groet,

Technische Commissie VV Twenthe

Bericht geplaatst op dinsdag 15 juni 2021 om 19:53u15-06-2021 @ 19:53u | Link