vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Bakleveractie weer van start

Bakleveractie weer van start

De bakleveractie van Twenthe is weer gestart. Vorig jaar hadden we ondanks corona een zeer geslaagd bakleverjaar met een record aan verkochte bakworsten. Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer proberen zo veel mogelijk bakworsten aan de man en vrouw te brengen. Maak daarbij net als vorig jaar vooral veel gebruik van de moderne communicatiemiddelen om de bakworsten te verkopen.

Goed nieuws dus voor de liefhebbers van de herfst- winterkost! Bestellen dus die overheerlijke baklever- en bakbloedworst. Koop ruim in want met zo’n heerlijke Twentsche lekkernij maak je iedereen blij! In deze tijd van het jaar mag de baklever niet ontbreken bij ontbijt, lunch of warme maaltijd, maar het is tevens het perfecte cadeau bij verjaardagen en op 5 december natuurlijk!

De leiders van de senioren en de A t/m C jeugd worden vriendelijk verzocht om de bakleververkooplijsten door te sturen naar hun spelers en te zorgen voor terugkoppeling naar Stephan en Ben van het bakworstcomité. Er liggen weer lijsten in de kantine en bestuurskamer en ook kan de lijst via deze link worden gedownload.

Succes!

Van harte aanbevolen door het Bakworstcomité van v.v. Twenthe

Bericht geplaatst op donderdag 3 november 2022 om 09:20u03-11-2022 @ 09:20u | Link